Neler Yeni

Yardım THH BAŞVURUDA NEREYİ ŞİKAYET ETMEM LAZIM

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
PEKİ GELİŞMELERDEN BEN NASIL HABERDAR OLUCAM
Başvuru yaptığınız yerde güncellemeler oluyor. Örneğin komisyon değerlendirmeye aldı veya savunması istendi şeklinde. Süreç karşı tarafa da bakıyor. Çünkü savunma için 90 gün süresi var. Bunu sonuna kadar kullanabilir. Komisyon ortalama 1 ay içerisinde konuyu inceleyip işlemleri başlatıyor veya başvurunuza olumsuz yanıt verip dosyayı kapatıyor. Ondan sonraki süreç söylediğim gibi satıcıya bağlı olarak değişir. Ama benim daha önce okuduklarıma göre amazon savunma süresinde alıcıyı arayıp çözmeye çalışıyormuş.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
XXXX
Başvuru yaptığınız yerde güncellemeler oluyor. Örneğin komisyon değerlendirmeye aldı veya savunması istendi şeklinde. Süreç karşı tarafa da bakıyor. Çünkü savunma için 90 gün süresi var. Bunu sonuna kadar kullanabilir. Komisyon ortalama 1 ay içerisinde konuyu inceleyip işlemleri başlatıyor veya başvurunuza olumsuz yanıt verip dosyayı kapatıyor. Ondan sonraki süreç söylediğim gibi satıcıya bağlı olarak değişir. Ama benim daha önce okuduklarıma göre amazon savunma süresinde alıcıyı arayıp çözmeye çalışıyormuş.
eyw

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
XXXX
aga red yedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

faturada benim adım var ama babamın adına başvuru yaptığım için

Farex

80+ Silver
selamlar arkadaşlar amazon üzerinden kulaklık satın aldım kulaklığı garantiye gonderdim değişim (muadil) veya iade karakı cıktı fakat ellerinde olmadığı için değişim yapmıyolar ama muadil bi ürünlede değişim yapabileceklerini soyluyorum garantinin verdiği kağıtta muadil bi ürün ilede değişim yapılabilir yazıyo fakat amazon bunu reddetiyo ben steelseriesmi şikayet edicem yoksa amazonumu
Hangi firma sattıysa onu şikayet ediceksin. İnternettten aldıysan satıcıyı yani faturada ki satan firmayı.

aga red yedim

faturada benim adım var ama babamın adına başvuru yaptığım için
Kendi adına neden yapmıyorsun? Saçma zaten.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
XXXX
Hangi firma sattıysa onu şikayet ediceksin. İnternettten aldıysan satıcıyı yani faturada ki satan firmayı.
aga şiakyet yaptıkda ben 18 yaş üstü olmadımdan babamın e devletinden yatım fatura benim adıma ama babamda benim velim sayılıyor diye ondan yaptım red yedik

Farex

80+ Silver
aga şiakyet yaptıkda ben 18 yaş üstü olmadımdan babamın e devletinden yatım fatura benim adıma ama babamda benim velim sayılıyor diye ondan yaptım red yedik
eee süreç nasıl ilerlemesi lazım kendi üzerinden açabiliyor muymuşun. Bende acer nitro yu thh ye verdim kazandım mesela hemde 2 ayda bitti süreç.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
XXXX
eee süreç nasıl ilerlemesi lazım kendi üzerinden açabiliyor muymuşun. Bende acer nitro yu thh ye verdim kazandım mesela hemde 2 ayda bitti süreç.
Açamıyorum kendi üzerimden

Top Bottom