aga iade etsem 4300 vericek yeniden almak istemsem 6 khocam aynı sıkıntı benimde başıma geldi hatta birevbir aynısı thh üzerinden başvuru açamadım site hata verdi en son kafa gitti iade ettim bunlar bunu yapıyorsa thh olayı benim lehime sonuçlanacaktı çok yüksek ihtimal kulaklık yine bozulsa yine aynısını çek 6 ay gibi sürelere ulaşma ihtimali var onun yerine başka kulaklık aldım hakkınızı aramanızı öneririm ama aynı sıkıntı yaşanırsa yine uğraşacağınızı unutmayın
Satıcı ürün değişimi yerine para iadesi teklif ediyor
Merhaba direkt konuya gireyim, kulaklığım bozulduğu için servise gönderdim iade formu gönderdiler her zamanki gibi, birkaç gün önceki açtığım konuda güncel ücret iadesi istenebilir mi diye sormuştum istenmiyormuş. Satıcıya durumu ilettim birebir veya misli ile değişim istiyorum diye bunun...forum.donanimarsivi.com
o zaman ilçende bulunan THH gideceksin birebir başvuru yapacaksın velin ile gideceksinfatura benim adıma ama benim e devletim yok ne yapabilirim
benimde aynı ama aynı sorunu yeniden yaşıyabilirsin istersen özelden direk yardımcı olabilirim bende bütün evraklar falan ahzırdı yardımım dokunuraga iade etsem 4300 vericek yeniden almak istemsem 6 k
özelden yazdım cevaplarsanız yardımcı oluyumdespec i neden dava etmeliyim
Yoğunluğa göre değişir. Ortalama 3-5 ay. Daha karşı tarafın savunması vs. alınacak çünkü.kaç günde sonuçlanır arkadaşlar ortalama