THK makine mühendisliği yazılır mı?

rıza baba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
632
SAY 200k sıralama var en altlara yazmak istiyorum yazdıklarım gelmezse diye bilen var mı nasıldır?
Başka nereler yazılabilir? EE ve Makine Mühendisliği ağırlıklı.

up up

bence vakıf yazma ; bilkent , koç olmadığı sürece . 200k sıralamaya yalova , tekirdağda vs. makine var , ben ankarada kalmak istiyorum vs. diyorsan gidilir ama buralarda düşünülebilinir.

SAY 200k sıralama var en altlara yazmak istiyorum yazdıklarım gelmezse diye bilen var mı nasıldır?
valla kampüs çok kötü yerde haberiniz olsun 1 otobüs hattı ve sanırsam yakınından da bir tren geçiyor.
bence hava ile ilgili bir şey okumayacaksanız yazmayın derim.

Eğer ankarada yaşıyorsanız ve şehir dışına gitmek istemiyorsanız yazılır vakıf ünisi olarak

kocaman bir üni değil zaten 4000-5000 öğrenci var zaten. Kampüs Maryo hocamın dediği gibi biraz kötü bir yerde ama askeriyenin yanı o anlamda güven sorunu kalmıyor. Makine son 2 senedir baya iyi oldu bölümüm diye demiyorum ama yeni hocalar vs baya iyileşti diyebilirim. Birde iyi yanı %100 ingilizce olması. Yine isterseniz tanıtım günleri var şu anda gelmek görmek isterseniz gelebilirsiniz

ilk3 tercihte ek %20 indirimde var hocam :P

Diğer Ankarada bulunan vakıf ünilerine göre bu sene biraz daha uygun bir fiyatta liste var yine bakabilirsiniz
@BixiBlake gömme kısmıydı burasıda

Eğer ankarada yaşıyorsanız ve şehir dışına gitmek istemiyorsanız yazılır vakıf ünisi olarak

kocaman bir üni değil zaten 4000-5000 öğrenci var zaten. Kampüs Maryo hocamın dediği gibi biraz kötü bir yerde ama askeriyenin yanı o anlamda güven sorunu kalmıyor. Makine son 2 senedir baya iyi oldu bölümüm diye demiyorum ama yeni hocalar vs baya iyileşti diyebilirim. Birde iyi yanı %100 ingilizce olması. Yine isterseniz tanıtım günleri var şu anda gelmek görmek isterseniz gelebilirsiniz

ilk3 tercihte ek %20 indirimde var hocam :P

Diğer Ankarada bulunan vakıf ünilerine göre bu sene biraz daha uygun bir fiyatta liste var yine bakabilirsiniz
@BixiBlake gömme kısmıydı burasıda
İzmirdeyim hocam 24 tercihi doldurmak için yazıyorum. Uçaklara ilgim var. İzmir içi enerji sistemleri mühendisliği de olabilir ama Makine gibi olmadığı için tercih etmedim. Muğla nasıldır peki?

İzmirdeyim hocam 24 tercihi doldurmak için yazıyorum. Uçaklara ilgim var. İzmir içi enerji sistemleri mühendisliği de olabilir ama Makine gibi olmadığı için tercih etmedim. Muğla nasıldır peki?
Hiç bilgim yok hocam ama instgramdan mugla sıtkı koçman üniversitesini takip eden öğrencilerden birini bulup sorabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,048
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri