Tolgax güneş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
Arkadaşlar CEO'su sosyal medya hesaplarını kapattı ve avukat dün yurtdışına çıktığını söyledi bütün para kendi hesabına çekmiş para yatıran varsa Allah sabır versin.
Hocam yatıranlara üzüldüm baya.geçmiş olsun![]()
atıyorum X ülkesinde yaptığım suç Y ülkesinde geçerli sayılmıyor eğer X ülkesi Y ülkesinden izin alırsa yakalayabiliyor diye biliyorumbu insanları dolandırıp yurtdışına gidenler orada kalıcı nasıl kalıyor bilen var mı yaa
Arkadaşlar CEO'su sosyal medya hesaplarını kapattı ve avukat dün yurtdışına çıktığını söyledi bütün para kendi hesabına çekmiş para yatıran varsa Allah sabır versin.
Mekanik center olsunArkadaşlar CEO'su sosyal medya hesaplarını kapattı ve avukat dün yurtdışına çıktığını söyledi bütün para kendi hesabına çekmiş para yatıran varsa Allah sabır versin.
onu demiyorum , yurtdışında vatandaşlığı falan mı var nasıl böyle gidebiliyoratıyorum X ülkesinde yaptığım suç Y ülkesinde geçerli sayılmıyor eğer X ülkesi Y ülkesinden izin alırsa yakalayabiliyor diye biliyorum
paran varsa her şey çok kolay hocamonu demiyorum , yurtdışında vatandaşlığı falan mı var nasıl böyle gidebiliyor