san_ozsaho
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 145
- Bütçe
- 7500
İnternetin derinliklerine girip araştırdığımda bir sitede incelemesini buldum, hatta birkaç soru da sordum, sRGB %125, DCI-P3 %93.1 olduğu söylendi, gözle görülür bir ghosting olmadığı ama overdrive modunda test etmediğini belirtti. Satış sayfasında 1ms mprt 5ms gtg olarak gözüküyor. Yabancı kaynaktan bulduğum inceleme sayfasını da paylaşıyorum https://www.android-user.de/thomson-27-zoll-gaming-monitor-im-test/
şuanda fiyatı 7500-7800tl bandında renk doğruluğu iyi gibi duruyor oyunlarda ghosting yapmıyorsa alınır gibi geldi sanırım bu firma tv ve monitörleriyle türkiye pazarına yeni giriş yaptı, aslen Fransız markasıymış.
Gnel olarak bir monitörde aradığım özellikler 2k qhd olması, pivot olması, varsa hoparlör, renk doğrulu, ghostingin az yada hiç olmaması
şuanda fiyatı 7500-7800tl bandında renk doğruluğu iyi gibi duruyor oyunlarda ghosting yapmıyorsa alınır gibi geldi sanırım bu firma tv ve monitörleriyle türkiye pazarına yeni giriş yaptı, aslen Fransız markasıymış.
Gnel olarak bir monitörde aradığım özellikler 2k qhd olması, pivot olması, varsa hoparlör, renk doğrulu, ghostingin az yada hiç olmaması
Son düzenleme: