🔥İndirim Thonet & Vander Balken soundbar 2299TL

WestnighT

80+
Reaksiyon skoru
131
En ucuz İtopyada satılıyor kendim ses sistemi ararken buldum ve ihtiyacı olan varsa diye paylaşmak istedim. Denemedim daha ürün hakkında bilgim yok.

Link ---> Thonet & Vander Balken soundbar

belirtmemiz gerekiyormu emin değilim ama REKLAM DEĞİLDİR.
Güncelleme: Arkadaşlar fiyat şu an 2299a düşmüş.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-28 214418.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-28 214418.webp
    62.6 KB · Hit: 380
  • Ekran görüntüsü 2025-10-28 214426.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-28 214426.webp
    60.6 KB · Hit: 375
Son düzenleme:
Xiaomi Masaüstü Hoparlör'den iyi midir sizce?
Bunu kullanıyorum bunu almazsan pişman olursun mükemmel bir şey ama ben 2000e aldım trendyol satıyordu

Umarım indirim bitmez güzelse monitör önüne koymaya alicam
hocam elime ulaştı ve açıkçası bence güzel, ses seviyesi iyi full seste zaten açamazsınız ve ayrı ayrı bass tiz vs. ayarlayıp sesi müzikhaber ve film olarak değiştirebiliyorsunuz. Yapı kalitesi ise beni çok şaşırttı açıkçası baya iyi ve kurulumu çok kolay. 2 eksiği var gözümde biri bas seviyesini kumandasından ayarlasamda benim tam istediğim optimum düzeyde yok ayarı tabi bu çok spesifik bir şey ama söylemek istedim. bir diğeri ise yt music kullanıyorum ben ve reklam değildir :D kumandadaki ileri geri tuşları işlev göstermiyor niye anlamadım durdurma tuşu çalışıyor ama o da sesi kapıyor sadece arkada müzik çalıyor yani.
Genel olarak ben memnunum hatta çok kullanmam herhalde derken oyun harici her şeyde kullanmaya başladım. İndirim olursa bence alınabilir.
Daha çok dneyimleyince bir makale de yazmayı düşünüyorum açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Masaüstü Hoparlör'den iyi midir sizce?
araştırma yapmak gerek hocam ama zaten daha pahalı bir ürün. Ben bakmıştım ama hoşuma gitmemişti görüntüsü bütçemde o kadar değil ve 4000TL verecek olsam sound bara muhtemelen samsungdan alırdım. Ses kalitesi iyidir muhtemelen kötü olacağını sanmam.

Xiaomi soundbarda aşırı kötü hayatında başka ses sistemi soundbar deneyimlemeyene göre güzel geliyor.

Geri