Ozan GÜNER
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 318
- İsim
- Ozan GÜNER
Selamlar arkadaşlar taktik savaşlarına bayılan birisi olarak yaz indirimlerinde daha önce hiç oynamamış olduğum total war serisine başlamaya karar verdim ve başlıkta belirttiğim 2 oyunu baya bir sevdim birisi 71 birisi 105 tl ama warhammer 2 nin yorumlarını okuduğumda biraz kafam karıştı çünkü bazı kişiler serinin 1. oyununa sahip olmadığımızda oyunun çok boş olduğunu söylemişti ve kan efekti için bile dlc satın almamız gerekiyormuş three kingdoms hakkında pek şikayet yok . Warhammer'in 2 oyununu da satın alıp oynasam biraz pahalıya mal olucak ikisi 127 tl ye denk geliyor daha önce bu oyunların ikisini veya herhangi birisini deneyimleyen varsa bilgi ve fikir verebilirler mi. Bu arada çok uzun soluklu olması önemli 480 saat bannerlord oynadım bu iki oyundan birisine de en az 300 saat gömmek isterim o yüzden oynanabilirliği de çok olmalı
fikirlerinizi bekliyorum
Yukarıdaki sorunun özeti : Warhammer 1+2 mi yoksa Three kingomds mu cevaplarınızı bekliyorum
fikirlerinizi bekliyorum
Yukarıdaki sorunun özeti : Warhammer 1+2 mi yoksa Three kingomds mu cevaplarınızı bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son düzenleme: