🔥İndirim Throne 80x30 Hybrid Mouse Pad 299TL - Throne Repel Mouse PAW3950 1549TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,280

KAPLAN200 koduyla sepette 200TL indirimdeler.

1748007839440.webp

1748007862930.webp

Pad 300tl olsaydı 150tl daha düşerdi şansızlık

Throne markasından 2 adet mouse pad almıştım daha önce, çok kaliteliydi birini hediye ettim. Elimdeki kaliteli ve sapasağlam olmasına rağmen bunu da almayı düşünüyorum.

Qck edge Large kullanıyordum küçük geliyordu ve aşınmıştı artık. Bunu sipariş geçtim. Kullanıp bi şans verelim bakalım. Paylaşım için teşekkürler

mousepad çektim çok hoşuma gitti gri rengi speed falan anlamam da :D

Mousepad alınır mı? Böyle mouspadleri ortadan 2 ye kesıyom o kadar uzun lazım olmadığından. 2 tane mousepadım oluyo. 2 yıl tekını kullanıyom sonra eskiyince kalan yarısını.
WERKOQJIQWRQROIROJQWRJIQWROJOKRKPQWRI0OQWROIRQWKOQWRKO0RWJ9WQR0WRWKR0QWR9JRWQ GÜLMEKTEN KAHROLDUM EKONOMİ O KADAR MI KÖTÜ KARDEŞİM ama güzel taktikmiş takdir de ediyorum bi yandan

WERKOQJIQWRQROIROJQWRJIQWROJOKRKPQWRI0OQWROIRQWKOQWRKO0RWJ9WQR0WRWKR0QWR9JRWQ GÜLMEKTEN KAHROLDUM EKONOMİ O KADAR MI KÖTÜ KARDEŞİM ama güzel taktikmiş takdir de ediyorum bi yandan
hocam ekonomiye dediğine laf yokta ekonomi ne alaka adam uzun geldiği için kesiyormuş imkanı olmadığı için değil ki :D

Ya reis hem ekonomik oluyor onu geçtim napacam masa kadar şeyi. Klavyenin altına koymaya gerek duymuyorum hatta rahatsız ediyor. Ortadan ikiye kestim mi tam mükemmel oluyor sadece fare için büyük bir mousepad oluyor. Eskiyince yenisi de hazır cillop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300 liraya daha iyisi yok mudur acaba indirimlerde falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,928
Üyeler
174,464
Son üye
dreammmaker
Geri