KAPLAN200 koduyla sepette 200TL indirimdeler.
oyle deme solagim ustteki uymuyo
WERKOQJIQWRQROIROJQWRJIQWROJOKRKPQWRI0OQWROIRQWKOQWRKO0RWJ9WQR0WRWKR0QWR9JRWQ GÜLMEKTEN KAHROLDUM EKONOMİ O KADAR MI KÖTÜ KARDEŞİM ama güzel taktikmiş takdir de ediyorum bi yandanMousepad alınır mı? Böyle mouspadleri ortadan 2 ye kesıyom o kadar uzun lazım olmadığından. 2 tane mousepadım oluyo. 2 yıl tekını kullanıyom sonra eskiyince kalan yarısını.
hocam ekonomiye dediğine laf yokta ekonomi ne alaka adam uzun geldiği için kesiyormuş imkanı olmadığı için değil kiWERKOQJIQWRQROIROJQWRJIQWROJOKRKPQWRI0OQWROIRQWKOQWRKO0RWJ9WQR0WRWKR0QWR9JRWQ GÜLMEKTEN KAHROLDUM EKONOMİ O KADAR MI KÖTÜ KARDEŞİM ama güzel taktikmiş takdir de ediyorum bi yandan
Ya reis hem ekonomik oluyor onu geçtim napacam masa kadar şeyi. Klavyenin altına koymaya gerek duymuyorum hatta rahatsız ediyor. Ortadan ikiye kestim mi tam mükemmel oluyor sadece fare için büyük bir mousepad oluyor. Eskiyince yenisi de hazır cillopWERKOQJIQWRQROIROJQWRJIQWROJOKRKPQWRI0OQWROIRQWKOQWRKO0RWJ9WQR0WRWKR0QWR9JRWQ GÜLMEKTEN KAHROLDUM EKONOMİ O KADAR MI KÖTÜ KARDEŞİM ama güzel taktikmiş takdir de ediyorum bi yandan