❌İndirim Bitti! Throne 80x30 Hybrid Mouse Pad 299TL - Throne Repel Mouse PAW3950 1549TL

Ya reis hem ekonomik oluyor onu geçtim napacam masa kadar şeyi. Klavyenin altına koymaya gerek duymuyorum hatta rahatsız ediyor. Ortadan ikiye kestim mi tam mükemmel oluyor sadece fare için büyük bir mousepad oluyor. Eskiyince yenisi de hazır cillop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300 liraya daha iyisi yok mudur acaba indirimlerde falan
yani illa düşünmüşsündür ama yine de hatırlatayım. Klavye altında kalan kısmı ters çevirip yine kullanabilirsin... öyle de sıfır kalıyo orada sürtünme olmadığı için...

90 lira HB bakiyem vardi Beyaz Glorious kullaniyordum çektim bundan bi tane Beyazin Yıka yıka derdi bitmiyor

Şu mousepadi alıp 2'ye bölmek ve sonrasında kenarları overlock yapmak mümkün mü?

30 cm'lik yükselik bana çok az geliyor. 70x30 mousepad'in var ama yukarı doğru hamlelerde mouse hemen düşebiliyor.

10 dpi mı kullaniyonuz hocam😂

Tır direksiyonu misali çeviriyonuz herhalde mouse ı
benim işime geliyor. su bardağını sıkça yanlışıkla deviriyorum masa ıslanacağına mouse pad ıslanıyor

benim işime geliyor. su bardağını sıkça yanlışıkla deviriyorum masa ıslanacağına mouse pad ıslanıyor
Hahahahahaa daha ne fikirler duyucaz ya bu konuda.Galiba ben fazla titizim bu konularda her gün ekipman ve monitörleri temizliyorum mikrofiber bezle.

Hahahahahaa daha ne fikirler duyucaz ya bu konuda.Galiba ben fazla titizim bu konularda her gün ekipman ve monitörleri temizliyorum mikrofiber
Olan 300 liralık Mouse pade olsun Bende tahta masa var ıslanırsa şişer ve çöp olur

Daha yeni klasse pro black edition aldım. Ondan iyi midir bu?

Mouse pad eline ulaşan oldu mu,kalitesi nasıl yüzeyi falan?
hocam kargoya verildi büyük ihtimalle pzt gelir atarım buraya

1748130558422.webp

perşembe diyorda bence pzt gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,728
Üyeler
175,100
Son üye