Throne Tactical Hero

metopiw

80+
Reaksiyon skoru
34

Throne Tactical Hero vs​

8BitDo Ultimate 2C

Singleplayer oyun oynarım her türden oyun oynarım ama benim için önemli olan kısımlardan bir kaçı, analog hassasiyetidir. Nişan alırken inanılmaz hassas olmalı. Hall effect olup olmaması önemli değil, malzeme kalitesi ortalama olmalı ve titreşim düşük olsa da olur titreşim yine olmalı.

8 bitdo ultimate 2c tam benlik gibi, incelemelere baktım yorumları inceledim insanlar inanılmaz övüyor. Dedim tam gamepad benlik, hassasiyeti iyi deniliyor. Bu sırada son 1 haftadır incelemeleri çıkan yorumlar alan bir gamepad var Throne tactical hero. Malzeme kalitesi inanılmaz iyi deniyor,hatta 9. nesil xbox ile eşit bir malzeme kalitesi var deniyor. Arka tarafında macro ayarlamaları var, hatta trigger tuşları sert mi bassın hassas mı bassın onu bile ayarlatan bir tuş konulmuş. Ve bu gamepad sadece 1900 tl, bu tarz özellikler genelde dualsense edge gibi kollarda oluyor. Bu fiyat bandında hem hall effect hem macro ve tuş ayarlamaları tetik hassasiyeti ayarlamaları malzeme kalitesi iyi olması gibi özellikler olunca dedim tamam 2C kaliteli olabilir ama bu gamepad'in de çok fazla özelliği var. Malzeme kalitesi iyi olması şu yönden iyi kolu düşürdün vesaire daha zor bozulur o yönden +1 puan verdim kola.

Siz ne düşünüyorsunuz? hangi kol daha iyidir, yoksa throne tactical hero balon mudur? Çok fazla içeriğini gördüm youtubeda sponsorlu içerik olduğunu düşünüyorum. O yüzden şüphelerim var biraz.​

Gamesir kolları nişan alma konusunda alabileceklerinizin en iyisi. Ya tmr bir kol marka fark etmeksizin ya da gamesir hall effect kollarını almanızı öneririm

Cyclone 2 çok iyi bir kol. Ayrıca kablolu olması sorun olmazsa eğer xbox lisanslı kollarına da bakabilirsiniz g7 se/ kaleid gibi. Supernova da güzel bir kol supernova ve cyclone 2'de fiziksel trigger stoplar var aynu zamanda. Cyclone 2de mouse clickken super novada sadece engel koyuyor önüne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat olarak biraz daha uygun bir şeye bakmak isterseniz de gamesirin kendi sitesinde 29.99 dolara nova 2 lite var, neredeyse aynı super nova ile. Honey10off indirim kodu ile de daha ucuza alabiliyorsunuz.

Geri