Krosakı Ichıgo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 414
Merhaba bir süredir gamepad araştırıyordum.Geçtiğimiz hafta uyguna bir 8bitdo ultimate buldum ve satın aldım(2.el) lakin ergonomisi hoşuma gitmedi ve sattım. Tam o gün forumda Throne Tactical Hero için açılmış sıcak fırsat konusunu gördüm.Hoşuma gitti ve satın aldım birkaç saat kullandım lakin kolun kutusunun aşırı çakma durması.Fanfetch eos pro ile birebir olması.Yazılım desteğinin olmaması gibi sbeplerden ötürü içime sinmedi.Bu sebepler dışında kol gerçekten hem ergonomik hem keyifli bir deneyim sunuyor.Amazon'un 30 gün iade imkanı var.İade edip ne alınabilir. Sizce devam edilmeli mi. 2 adet kola ihtiyacım var arkadaşlarımla oynamak için iki tane throne'u toplam 3800 tl ye 3 ay vade farksız taksitle aldım.Önerileriniz nedir?
Throne Tactical Hero 2.4 GHz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB - Alt ve Arka 4 Makro Tuşu - Titreşimli - 3 Seviye Turbo Modlu Gamepad (PC-IOS-MacOS-Android-Switch-TvOS-Tesla Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Throne Tactical Hero 2.4 GHz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB - Alt ve Arka 4 Makro Tuşu - Titreşimli - 3 Seviye Turbo Modlu Gamepad (PC-IOS-MacOS-Android-Switch-TvOS-Tesla Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr