AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Evet ama öncekinden de almıştım sanırım yeni hesap gerek veya isteyen olursa verebilirimKodu aldın mı ?
Evet ama öncekinden de almıştım sanırım yeni hesap gerek veya isteyen olursa verebilirimKodu aldın mı ?
16 liradan alabilirim.1 Tane alabildim, ayriyeten 3 tane hesabım var 3'ündede kampanyadan faydalanma limitiniz bitmiştir diyor. Daha önce 6 tane kullandım o yüzden olabilir mi![]()
Öyle bişey varsa süperBir tıka gelsin hesabında 3 kod kullanılabılyor.
Uygulamayı sıfırlayp gmail ile aynı telno ile üye olunca yine 3hak geliomuş galiba başka bir forumda görmüştüm.
Deneyebilirsin
16'dan alabilirim.Evet ama öncekinden de almıştım sanırım yeni hesap gerek veya isteyen olursa verebilirim
Ben aynı hesaptan 2 kod kullandım, olmaması lazım o hata.Evet ama öncekinden de almıştım sanırım yeni hesap gerek veya isteyen olursa verebilirim
2 saat sonra haber vereceğim16 liradan alabilirim.
16 ?16'dan alabilirim.
Bilemedim şimdi yine denedim kod kullanılmıştır yazıyorBen aynı hesaptan 2 kod kullandım, olmaması lazım o hata.
Her hesapta toplam 3 farklı kod 24saat arayla kullanılır16 ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilemedim şimdi yine denedim kod kullanılmıştır yazıyor
Ama ben 3. hesabımda 1 tane kod kullandım dün akşam. Bu gün denediğimde limitiniz bitmiştir diyor. Aynı Wi-Fi üzerinden veya Ip adresi üzerinden girdiğim için mi öyle oldu?Her hesapta toplam 3 kod 24saat arayla kullanılır
Öncekini geçen hafta yüklemiştim ama kod kullanılmıştır diyorHer hesapta toplam 3 kod 24saat arayla kullanılır
Biraz bekle kullanılır büyük ihtimal.Bilemedim şimdi yine denedim kod kullanılmıştır yazıyor
DÜn akşam kullandın bugün kullanamazsın . YArın öğlen gibi denedğinde kod kullanılacaktırAma ben 3. hesabımda 1 tane kod kullandım dün akşam. Bu gün denediğimde limitiniz bitmiştir diyor. Aynı Wi-Fi üzerinden veya Ip adresi üzerinden girdiğim için mi öyle oldu?
Anladım teşekkürlerDÜn akşam kullandın bugün kullanamazsın . YArın öğlen gibi denedğinde kod kullanılacaktır
Sistem değişmediyse bu şekilde 3 hesap kullandım.