Neler Yeni

TikTok güvenli midir?

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
kanka kim senin bi tarafı kırık verilerini kullansın fbi ajanısın sanki
dostum verilerin satıldığından haberin yok sanırım evet belki tek bir insanın verisi işe yaramaz ancak 10k 100k insanın verisi çok fazla işe yarar tahmin edemeyeceğin düzeyde

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
dostum verilerin satıldığından haberin yok sanırım evet belki tek bir insanın verisi işe yaramaz ancak 10k 100k insanın verisi çok fazla işe yarar tahmin edemeyeceğin düzeyde
Yav satsınlar o kadar önemli bir insan gibi konuşuyorsunuz ki TikTok yöneticisi burda olsa keşke de sat benim verileri desem

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Güvenli değil desek kullanmayacak mısın hiçbir sosyal platform güvenli değil

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Yav satsınlar o kadar önemli bir insan gibi konuşuyorsunuz ki TikTok yöneticisi burda olsa keşke de sat benim verileri desem
telefonlarına emaillerine gelen aramalar mesajlar vb gibi tonlarca şey verilerinin çalınmasıyla yapılıyor dostum eğer olurda bigün verilerin çalındı diye kredi kartından para çekilirse foruma gelip ağlanma derim daha önce verileri çalındığı için bu tür şeyler yaşayan insanlar var sen verinin ne demek olduğunu bilmiyorsun

entombed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz
telefonlarına emaillerine gelen aramalar mesajlar vb gibi tonlarca şey verilerinin çalınmasıyla yapılıyor dostum eğer olurda bigün verilerin çalındı diye kredi kartından para çekilirse foruma gelip ağlanma derim daha önce verileri çalındığı için bu tür şeyler yaşayan insanlar var sen verinin ne demek olduğunu bilmiyorsun
Gizlilik politikasini okuyabilirsin, ezber konusuyorsun.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Hiç bir sosyal platform güvenilir değil.Zaten internet güvenilir değil.Tüm bilgilerimiz depolanıyor.İnternetin karanlık yüzünde kredi kartı bilgileri satılıyor vb...Siz sosyal mecraları nasıl kullanacağınıza bağlı bir nevi ama ne olursa olsun bilgilerinizi verdiğiniz için kayıt sırasında onlar pazarlama,reklam vb şeyler için reklam şirketleri ile paylaşılabilir.Sorunuzun kısa cevabı.Güvenilir değil

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri