Neler Yeni

Tiktokun bilgileri satması

ALiveTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali ÖZER
Son zamanlarda Webtekno nunda haber yapması ile bu olay çok gündem oldu tiktok ip adresinizi fotoğraflarınızı ses kaydınızı falan alıp başka kişiler ile paylaşıyor diyorlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce Türkiyede yasaklanır mı? Tiktok kullanıyor musunuz?

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Son zamanlarda Webtekno nunda haber yapması ile bu olay çok gündem oldu tiktok ip adresinizi fotoğraflarınızı ses kaydınızı falan alıp başka kişiler ile paylaşıyor diyorlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce Türkiyede yasaklanır mı? Tiktok kullanıyor musunuz?
iyi olmuş tiktok kullananlara .d

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Son zamanlarda Webtekno nunda haber yapması ile bu olay çok günden oldu tiktok ip adresinizi fotoğraflarınızı ses kaydınızı falan alıp başka kişiler ile paylaşıyor diyorlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce Türkiyede yasaklanır mı? Tiktok kullanıyor musunuz?
Valla tiktok kullanmıyorum kullanılan ortamdanda uzaklaşıyorum
Genelde bağımlısı olanlar ***** oluyor
İnşallah ülkemizde yasaklanır

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kullanmıyorum,yasaklansın yasaklanmasın hayatımda bir şey değişmeyeceği için pek umrumda değil kullananlar düşünsün bilgilerini

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Garip ama oradan da ekmek kazananlar vardı sevmem etmem orası ayrı ama onlar için üzüldüm

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Kullanıyorum cringe videolar var evet ama genelde dark mizah da olduğu için sarıyor benş hoşuma gidiyor

ALiveTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali ÖZER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence Tiktok ülkemizde yasaklanırsa tiktok tarzında yeni bir uygulama çıkarırlar ve tiktok kullananlar ordan devam ederler tiktok yasaklanırsa açılan uygulama tutar

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kullanmıyorum zaten ama bence bu düşünce saçma kim ne yapsın onun bunun sesini.

Top Bottom