Neler Yeni

Tip 1 diyabetim, askere gidecek miyim?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Ben Tip 1 diyabet hastasıyım, bazı kişilere sorduğumda gitmeyeceğimi söylediler ve biraz araştırdığımda muaf olabileceğimi gördüm ama tecrübesi olan varsa diye buraya da yazmak istedim, ben askerden muaf olabilir miyim yoksa gidecek miyim?

şahin doğan

80+ Platinum
Muafsın diye biliyorum.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Ben Tip 1 diyabet hastasıyım, bazı kişilere sorduğumda gitmeyeceğimi söylediler ve biraz araştırdığımda muaf olabileceğimi gördüm ama tecrübesi olan varsa diye buraya da yazmak istedim, ben askerden muaf olabilir miyim yoksa gidecek miyim?
1679506436498.png

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Kaç kilosun hocam ayıptır sorması bendede kilo sorunu varda askerliği erteletmiştim 2 sene merak ettim

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
hocam bende diyabet tip 1 hastasıyım size bir şey sorabilirmiyim insilün iğneleri hakkında

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende diyabet tip 1 hastasıyım size bir şey sorabilirmiyim insilün iğneleri hakkında
Tabi, bilgim olduğu kadar cevap veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç kilosun hocam ayıptır sorması bendede kilo sorunu varda askerliği erteletmiştim 2 sene merak ettim
Hocam önceden 126 kiloydum ve diyabetten veremiyordum, ameliyat oldum şuan 93 kiloyum

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
kaç kilosun hocam kesin erteleme atıyor mu kilodan kaynaklı
Reis boy 1.75 kilo en son 136ydı vermek lazım baya fazla çalışıyorum aşçıyım sezon ortasında gitmeyelim diye erteletmiştim

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Ben hem tip1 diyabet hastasıyım hem de fizyoterapistim, tip 1 tanın raporluysa muaf oluyorsun

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
Tabi, bilgim olduğu kadar cevap veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam önceden 126 kiloydum ve diyabetten veremiyordum, ameliyat oldum şuan 93 kiloyum
benim insilün yaptığım bölgelerde çok şişlik oluyor ve geçmiyor ne yapabilirim sizin yaptığınız bir şey varmı ?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
benim insilün yaptığım bölgelerde çok şişlik oluyor ve geçmiyor ne yapabilirim sizin yaptığınız bir şey varmı ?
Hocam sürekli farklı bölgelerden yapıyorum ben, baktim mesela sağ bacağım çok şişti o zaman orayı 2 hafta kullanmıyorum, tabi yaptığınız ünite de önemli, her yemekte 60 ünite yaparsanız şişmesi normal.

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
Hocam sürekli farklı bölgelerden yapıyorum ben, baktim mesela sağ bacağım çok şişti o zaman orayı 2 hafta kullanmıyorum, tabi yaptığınız ünite de önemli, her yemekte 60 ünite yaparsanız şişmesi normal.
benim için tek sıkıntı gece iğnesi lantus sıkıntı bacaklarım çok şişti 26 ünite yapıyorum o kadarda fazla değil gibi

Top Bottom