Tıp Okuyan Var mı?

Teşekkürler hedefim hep Ege Tıp idi onu kazanacak netler yapıyorum ve inşallah kazanacağım mesleğin zorluklarını biliyorum abim de tıp okuyor sadece motive edici olur diye böyle bir konu açtım zaten ameliyat izliyorum her konuda ilgiliyim yani ülke koşulları diye değil gerçekten heves ettiğim için istiyorum
Eğer öyleyse yolun açık olsun. Sınavda başarılar. Ege tıp ortam ve eğitim olarak güzide bir okul. Umarım kazanırsın. Finalsiz bütsüz okursun inşallah 😂

Tıp okuyan ve ya doktor var mı
İçinde merhamet insan sevgisi yoksa okuma gerçekten bunu tıpın yan dalini okuyan biri olarak söylüyorum. Olaya para diye bakıyorsan hiç gelme bu iş ap ayrı bir şey karşında bir insan var olayın ciddiyetini kavra gerçekten ilgin var merhametli fedakar biriysen seç. Yoksa bir çok meslek işini iyi yaptigi taktirde doktor kadar maaş alabiliyor.

İnönü'deyim bende dostum.
Başarılar tavsiyeler ve bilgiler için çok teşekkürler
Post automatically merged:

İçinde merhamet insan sevgisi yoksa okuma gerçekten bunu tıpın yan dalini okuyan biri olarak söylüyorum. Olaya para diye bakıyorsan hiç gelme bu iş ap ayrı bir şey karşında bir insan var olayın ciddiyetini kavra gerçekten ilgin var merhametli fedakar biriysen seç. Yoksa bir çok meslek işini iyi yaptigi taktirde doktor kadar maaş alabiliyor.
Niyetim maaş değil hep cerrah olup bir işe yaramak istedim umarım da başarırım

Geri