TIRAŞ MAKİNASI BAŞLIĞI

Furrrky

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkadaşlar. Seneler önce böyle bir hediye almıştım fakat başlığı hiç hoşuma gitmediğinden dolayı kullanmadım jilet kullandım hep. Sakallarımı kısaltmak istiyorum fakat bunu tıraş makinasıyla yapmak istiyorum bu yüzden yeni başlıklar almak istiyorum. Biraz baktım ama anlayamadım. Saçların kesildiği tarzda bir başlık arıyorum fakat şuan üstündeki haricinden başka başlık bulamıyorum. Serisi falan zaten fotoğrafta yazıyo bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• Screenshot_20240116-011651_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240116-011651_Amazon Shopping.jpg
    153.4 KB · Hit: 47
Merhaba arkadaşlar. Seneler önce böyle bir hediye almıştım fakat başlığı hiç hoşuma gitmediğinden dolayı kullanmadım jilet kullandım hep. Sakallarımı kısaltmak istiyorum fakat bunu tıraş makinasıyla yapmak istiyorum bu yüzden yeni başlıklar almak istiyorum. Biraz baktım ama anlayamadım. Saçların kesildiği tarzda bir başlık arıyorum fakat şuan üstündeki haricinden başka başlık bulamıyorum. Serisi falan zaten fotoğrafta yazıyo bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
başka başlığı yok hocam sıfır kesim için üretilmiş

Jilet kullanıyorum diyorsun o zaman bu makinayı kullanman daha iyi değil mi? Normal başlıklar uzun bırakır bu silindir başlılar jilete yakın alıyor
bir uzunluktan sonra almıyor doğru dürüst. Bu başlık her gün veya birkaç günde bir tıraş olanlar için sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,090
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri