Neler Yeni

Tıraş makinesi önerisi

Erda Yıldırım

80+ Gold
Sıfır makine olarak mı?
Evet , sakalları sıfır kesecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır makine olarak mı?

Eğer böyle bi makine alıcaksanız bunu öneririm sağlamlığı baya iyidir 3 kere yere düşürdüm hiç bişey olmadı 2 yıldır da sorunsuz çalışıyor kaliteli uygunsa bunu alınız bence
Bir Tane PowerTec var bende 250ye aldık ama iyi kesmiyor.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Evet , sakalları sıfır kesecek.

Bir Tane PowerTec var bende 250ye aldık ama iyi kesmiyor.
Paylaştığım üründe böyle bi sıkıntı görmeyeceksiniz emin olun bununla sabahlara kadar traş yapıyorum çalıştığım yerde

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Selim

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Kral 500 liraya kadar yüzde yüz sıfır kesecek alet onerir misin.
Bak şimdi sakalın çok uzun ise paylaştığım makineyi almanı öneririm ama eğer sakalını çok kesen biri isen yani haftada 2 kez felan diyorum o ucu silindir şeklindekileri al jilet almış gibi olursun ama eğer ben jilet gibi olsun istemiyorum tahriş oluyor bu arada silindirli olanlar powertech al

Erda Yıldırım

80+ Gold
Bak şimdi sakalın çok uzun ise paylaştığım makineyi almanı öneririm ama eğer sakalını çok kesen biri isen yani haftada 2 kez felan diyorum o ucu silindir şeklindekileri al jilet almış gibi olursun ama eğer ben jilet gibi olsun istemiyorum tahriş oluyor bu arada silindirli olanlar powertech al
Ucu silindir olanlar tahriş mi ediyor?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Selim
Benim sakallar çok az ve seyrek jilet gibi alsın istiyorum jilete yakın da olur ne alayım? Bir de konuda paylaştığım ürün alınır mı vücut için yoksa 1 tane powertech alsam yeterli mi?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ucu silindir olanlar tahriş mi ediyor?
Çok bastırırsan ve aynı yeri 3 4 kere almaya devam edersen evt

Benim sakallar çok az ve seyrek jilet gibi alsın istiyorum jilete yakın da olur ne alayım? Bir de konuda paylaştığım ürün alınır mı vücut için yoksa 1 tane powertech alsam yeterli mi?
Paylaştığınız ürün bence iyi vücut için o marka iyidir.
Eğer sakallarınız seyrek ise jilet gibi almasını istiyorsanız ucu silindir şeklindekini alın

La anlata anlata bi hal oldum xd
Sakalını jilet gibi alan makine istiyorsan yogido
Sıfır istiyorsan powertech yaw çok basit

Erda Yıldırım

80+ Gold
Çok bastırırsan ve aynı yeri 3 4 kere almaya devam edersen evt

Paylaştığınız ürün bence iyi vücut için o marka iyidir.
Eğer sakallarınız seyrek ise yine paylaştığım ürün iyidir onu alın

Sakallarım seyrek değil ama tahris olsun istemiyorum. 500lira butcem var https://www.trendyol.com/powertec/ense-makinesi-tr-758-p-34267212 bunu alıyorum.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Vücut için bunu almayı planlıyorum alınır mı yorumları gayet iyi: Philips BG1024/15 Vücut Bakım Seti, Islak/Kuru https://www.amazon.com.tr/dp/B0847B6B98/ref=cm_sw_r_apan_i_XBXWSP75SW9JX9DD6FGK?_encoding=UTF8&psc=1
Sakal için ne almalıyım Max 500tl bütçe ayırdım. Ve amazondan olursa iyi olur indirim kuponum var.
amazonda var mıdır bakamadım ama ben bunu almıştım 150 TL'ye gayet saç sakal içinden geçiyor kompakt kullanışlı alev alevdxxsdxsgsdg

Top Bottom