Neler Yeni

Tırnak batığı tedavisi oldum sorularınız varsa sorabilirsiniz .

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
O nedir?

mertscott

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genetik bir hastalık , yanlış kesim veya dar ayakkabı giyme sonucunda ortaya çıkan bir .... ( ne diyeceğimi bilemedim ) . Sonucu ayakkabı giyinememe veya yürüyememeye kadar gidiyor . Çözümü falan yok sadece erken süreçte birkaç bakım yaparsanız atlatabilirsiniz ama iş işten geçmiş oluyor :(

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
geçmiş olsun hocam 1.5 yıl bu acıya nasıl dayandınız ?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Genetik bir hastalık , yanlış kesim veya dar ayakkabı giyme sonucunda ortaya çıkan bir .... ( ne diyeceğimi bilemedim ) . Sonucu ayakkabı giyinememe veya yürüyememeye kadar gidiyor . Çözümü falan yok sadece erken süreçte birkaç bakım yaparsanız atlatabilirsiniz ama iş işten geçmiş oluyor :(
Çok geçmiş olsun.

ÜFFF GOOGLEDAN BAKTIM ÇOK ACI VERİCİ

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

samet4747

80+ Platinum
Hocam benim tırnağım da morardı falan acaba sizin yaşadığınız mı yaşıyorum

mertscott

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle sağolun , 1.5 yıl demeyelim fakat şöyle bir durum var ilk başlarda sıkıntı yoktu ayakkabımı giyinip okula falan gidiyordum fakat basketbol gibi sporları yapamıyorum hatta koşamıyordum bağzı arkadaşlarım ayagımın üzerine bastıgında veya bir kaldırıma ayağımın ucunu vurdugumda aniden titreme geliyordu . son 3 haftadır bu durum çok fazla ilerledi ve artık terlik giymeye başladım hatta haftada 1 kere falan dışarı çıkıyordum dayanamadım .

Erda Yıldırım

80+ Gold
Tırnak değil parmağının etinde yani tırnakın yanında morarma olur altından bastırınca acır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle sağolun , 1.5 yıl demeyelim fakat şöyle bir durum var ilk başlarda sıkıntı yoktu ayakkabımı giyinip okula falan gidiyordum fakat basketbol gibi sporları yapamıyorum hatta koşamıyordum bağzı arkadaşlarım ayagımın üzerine bastıgında veya bir kaldırıma ayağımın ucunu vurdugumda aniden titreme geliyordu . son 3 haftadır bu durum çok fazla ilerledi ve artık terlik giymeye başladım hatta haftada 1 kere falan dışarı çıkıyordum dayanamadım .
Siz nereye gittiniz önerdiğiniz bir yer varmı

mertscott

80+
e
Galiba sizde şuanlık büyük bir acı veya ayakkabı giyinememek gibi bir sıkıntı yok size şöyle bir tavsiye vereyim evde birkaç tedavi yöntemi uygulayın yoksa bu ciddi derecede kötü yerlere gelebilir .
Tavsiyem
bu videodur .
o bahsettiği yağ yerine çay ağacı yağı alın .
batan tırnagınızın alt kısmına hafif birazcık pamuk koyun böylece yatağın deişmesini sağlarsınız ayakkabı tercihinizi değiştirin bir süreliğine .

Wertizon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Küçük 1 hafta süren acısını yaşamıştım yürümek bile zulüm oluyor çok geçmiş olsun.

samet4747

80+ Platinum
e

Galiba sizde şuanlık büyük bir acı veya ayakkabı giyinememek gibi bir sıkıntı yok size şöyle bir tavsiye vereyim evde birkaç tedavi yöntemi uygulayın yoksa bu ciddi derecede kötü yerlere gelebilir .
Tavsiyem
bu videodur .
o bahsettiği yağ yerine çay ağacı yağı alın .
batan tırnagınızın alt kısmına hafif birazcık pamuk koyun böylece yatağın deişmesini sağlarsınız ayakkabı tercihinizi değiştirin bir süreliğine .
hocam evet benim durum kötü

Top Bottom