Genetik bir hastalık , yanlış kesim veya dar ayakkabı giyme sonucunda ortaya çıkan bir .... ( ne diyeceğimi bilemedim ) . Sonucu ayakkabı giyinememe veya yürüyememeye kadar gidiyor . Çözümü falan yok sadece erken süreçte birkaç bakım yaparsanız atlatabilirsiniz ama iş işten geçmiş oluyorO nedir?
Çok geçmiş olsun.Genetik bir hastalık , yanlış kesim veya dar ayakkabı giyme sonucunda ortaya çıkan bir .... ( ne diyeceğimi bilemedim ) . Sonucu ayakkabı giyinememe veya yürüyememeye kadar gidiyor . Çözümü falan yok sadece erken süreçte birkaç bakım yaparsanız atlatabilirsiniz ama iş işten geçmiş oluyor![]()
Bende var şuan sizce ne yapmalıyım1.5 Yıldır acı çekiyordum bugun bir operasyon geçirdim isteyenler soru sorabilir .
Tırnak değil parmağının etinde yani tırnakın yanında morarma olur altından bastırınca acırHocam benim tırnağım da morardı falan acaba sizin yaşadığınız mı yaşıyorum
Siz nereye gittiniz önerdiğiniz bir yer varmıÖncelikle sağolun , 1.5 yıl demeyelim fakat şöyle bir durum var ilk başlarda sıkıntı yoktu ayakkabımı giyinip okula falan gidiyordum fakat basketbol gibi sporları yapamıyorum hatta koşamıyordum bağzı arkadaşlarım ayagımın üzerine bastıgında veya bir kaldırıma ayağımın ucunu vurdugumda aniden titreme geliyordu . son 3 haftadır bu durum çok fazla ilerledi ve artık terlik giymeye başladım hatta haftada 1 kere falan dışarı çıkıyordum dayanamadım .
Galiba sizde şuanlık büyük bir acı veya ayakkabı giyinememek gibi bir sıkıntı yok size şöyle bir tavsiye vereyim evde birkaç tedavi yöntemi uygulayın yoksa bu ciddi derecede kötü yerlere gelebilir .Hocam benim tırnağım da morardı falan acaba sizin yaşadığınız mı yaşıyorum
Küçük 1 hafta süren acısını yaşamıştım yürümek bile zulüm oluyor çok geçmiş olsun.Öncelikle sağolun , 1.5 yıl demeyelim fakat şöyle bir durum var ilk başlarda sıkıntı yoktu ayakkabımı giyinip okula falan gidiyordum fakat basketbol gibi sporları yapamıyorum hatta koşamıyordum bağzı arkadaşlarım ayagımın üzerine bastıgında veya bir kaldırıma ayağımın ucunu vurdugumda aniden titreme geliyordu . son 3 haftadır bu durum çok fazla ilerledi ve artık terlik giymeye başladım hatta haftada 1 kere falan dışarı çıkıyordum dayanamadım .
hocam evet benim durum kötüe
Galiba sizde şuanlık büyük bir acı veya ayakkabı giyinememek gibi bir sıkıntı yok size şöyle bir tavsiye vereyim evde birkaç tedavi yöntemi uygulayın yoksa bu ciddi derecede kötü yerlere gelebilir .
Tavsiyem
bu videodur .
o bahsettiği yağ yerine çay ağacı yağı alın .
batan tırnagınızın alt kısmına hafif birazcık pamuk koyun böylece yatağın deişmesini sağlarsınız ayakkabı tercihinizi değiştirin bir süreliğine .