Tırnak batması için yardım

baticon ve bir krem surdum bu konudan 2 gun sonra falan gorseldeki gibi daha kotu olmustu ama surduklerim sayesinde 1 hafta dolmadan neredeyse gecti
Hocam tırnaklarını kes Allah aşkına kaç haftadır uzatıyorsun böyle? Bir de şu iltihaplı ayak fotolarını spoiler olarak at lütfen

Hocam, tırnak ve parmak şeklin batmaya meyilli gibi duruyor, benim de öyle. Önü dar ayakkabılar giymemeye ve tırnağını çok kesmemeye dikkat et. Eğer tekrar batma olursa, ara ara tırnak makaslarının törpü kısmıyla tırnağı hafifçe yukarı kaldırabilir ve araya pamuk sıkıştırabilirsin. Evet, acıyacak ama yapmazsan ve enfeksiyon kaparsa çok daha fazla ağrı olur. Ben bir kere doktorluk olmuştum, ufak kesiklerle oradaki irini boşaltmıştı. Ağrılı bir süreçti ve bir süre ayakkabı giyememiştim.

Düzenli olarak ve iyice yıka, asla terli - kirli saklama, çok kısa kesme eğer düzelmezse çektir ve bu dediklerimi tekrar yap %100 işe yarıyor dostum çok geçmiş olsun.

Bu arada altına bişe koyup tırnağı kaldır ve öyle kesip bitirmeye çalış belki hiç çektirmene gerek kalmaz

Düzenli olarak ve iyice yıka, asla terli - kirli saklama, çok kısa kesme eğer düzelmezse çektir ve bu dediklerimi tekrar yap %100 işe yarıyor dostum çok geçmiş olsun.

Bu arada altına bişe koyup tırnağı kaldır ve öyle kesip bitirmeye çalış belki hiç çektirmene gerek kalmaz
Düzeldi sayılır zaten suanda baticon ve bir krem kullandım bir kaç gune tam düzelir agrı sislik vs gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri