Neler Yeni

Tırnak kopması

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Arkadaşlar ayak baş parmağının tırnağına bişe olmuş sanırım böyle siyah kahverengi arası renge dönüşmüştü yarım saat yurusem acitiyordu bende tırnağın önünü kesiyim dedim uzamisti bu sefer kahverengi sıvı geldi arkadaşlar kandır dedi sonra o kanın aktığı yerin rengi beyaza döndü ama bu sefer tüm tirnagim çıktı ne yapmam lazim

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
sakin ol yeniden çıkıyor ama acı veren bir süreç olabilir

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Dostum herhangi bir parazit zarar vermiş olabilir durduk yere tırnak böyle olmaz genç yaşta bu yüzden bir an önce doktora gitmeni öneririm antibiyotik kullanman gerekebilir

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar ayak baş parmağının tırnağına bişe olmuş sanırım böyle siyah kahverengi arası renge dönüşmüştü yarım saat yurusem acitiyordu bende tırnağın önünü kesiyim dedim uzamisti bu sefer kahverengi sıvı geldi arkadaşlar kandır dedi sonra o kanın aktığı yerin rengi beyaza döndü ama bu sefer tüm tirnagim çıktı ne yapmam lazim
Hocam direk hastaneye gidin antibiyotik vericek sana

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
reis bişe sorcam sen r5 2600 ü 4ghz yapınca nasıl performans artışı oldu veya oldu mu?
Çoklu çekirdekte bir artış var ama RX 590 olduğu için ekran kartım öyle aman aman FPS artışı olmuyor. Render performansı iyi artıyor ama.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
Eğer o parmağını bir yere çarptıysan sert bir şekilde ondan dolayı tırnak kökün zarar görmüş ve yeni tırnak geliyor olabilir. İkinci bir sebep ise tırnak batması. Eğer tırnak batması ise en yakın zamanda hastaneye gitmelisin. Ufak bir operasyonla o tırnağın batan kısmını deri altından çıkarmaları gerekli. Bu arada hemşireyim.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Eğer o parmağını bir yere çarptıysan sert bir şekilde ondan dolayı tırnak kökün zarar görmüş ve yeni tırnak geliyor olabilir. İkinci bir sebep ise tırnak batması. Eğer tırnak batması ise en yakın zamanda hastaneye gitmelisin. Ufak bir operasyonla o tırnağın batan kısmını deri altından çıkarmaları gerekli. Bu arada hemşireyim.
Ya büyük ihtimalle bir yere vurdum çünkü hatırlar gibiyim zarar görmüştü kendi çabamla tırnagı cıkardım sabunlu suda yıkayıp gazlı beze batikon döküp üstünü sardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
Ya büyük ihtimalle bir yere vurdum çünkü hatırlar gibiyim zarar görmüştü kendi çabamla tırnagı cıkardım sabunlu suda yıkayıp gazlı beze batikon döküp üstünü sardım
Tamam o zaman sorun yok iyileşir gerekeni de yapmışsın zaten. Gün aşırı pansuman yap iyileşene kadar açık olan kısım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,019,045
Üyeler
161,542
Son üye
Raiwenn