Arkadaşlar iyi günler ben Titans seat anthra aldım ve size şunları bildirmek isterim ki açıkçası müşteri hizmetleri hiç beklemediğim kadar iyi koltuğun yan kapaklarından biri bana kırılmış bir şekilde geldi ve amortisör yoktu bunu firmaya gece yarısında bildirdim ve 1 dakika sonra bana cevap yazdılar açıkçası bu saatte bana cevap yazmaları bile garip gelmişti ve adresimi istedikten sonra parçayı göndereceklerini söylediler size şunu diyebilirim ki müşteri hizmetleri çoğu firmadan kesinlikle daha iyidir ve size şöyle diyeyim ben en az 3 ay boyunca araştırdım ona göre aldım çoğu firmaya baktım ve açıkçası bence yorumları da ve forumlarına bakarak da size şöyle diyebilirim ki firma mükemmel zaten forumlarına bakarsanız genelde hep olumlu bahsediyorlar zaten şikayet vardı şu anda 100 puanlar bu nu çok az firma sağlamıştır ve size tekrar söyleyeyim ben bunları çok araştırdım hawk future forumlarında mekanizma aslında çok sıkıntı yaşayan insan var ve exvegada ise süt yerinde çökme çok rahat oluyor veya firmanın kalitesi çok iyi değil ancak size temin ederim ki titansit bunların hepsini de o bana göre 10 üzerinden 10 zaten eğer iyi bakarsanız idefix de kendileri satıyor ve daha genelde daha indirimli amazon'da da arada bir kampanyaya giriyor eğer bir sorunuz olursa cevaplayabilirim