Yani?Adı üstünde ilaç.
Yani?Adı üstünde ilaç.
Bende ilaç kullandım 3 haftaya etkisini gösteriyor nasıl oluyor bilmiyorum ama aklına o düşünceler yani seni rahatsız eden düşünceler geldiğinde acayip şekilde uykun geliyor ayrıca yanında ek tedavi olarak terapi desteği görüyorsun acayip şekilde işe yarıyor diyebilirimAdı üstünde ilaç.
Arkadaş "deli" olmak istemiyor. Boş ver.Bende ilaç kullandım 3 haftaya etkisini gösteriyor nasıl oluyor bilmiyorum ama aklına o düşünceler yani seni rahatsız eden düşünceler geldiğinde acayip şekilde uykun geliyor ayrıca yanında ek tedavi olarak terapi desteği görüyorsun acayip şekilde işe yarıyor diyebilirim
Oysa doğru yolu gösteriyoruz bir uzmandan yardım almadığı sürece bu el yıkama takıntısı ile kalmayacak başka şeylere takacak hayattan sıkılacak ve bir gün gelecek sinir krizi geçirip belki kendini öldürmeyi düşünecek ama yapamayacak ve dönüp tekrar o takıntılar ile uğraşıp duracak kendimden biliyorum eskiden çok fazla vardı şuan uzman yardımı ile bir nebze azaldı tabii biraz kendinde bitiyor iş o kafasının içinde olan 2. bir sesi dinleyip yapmayacakArkadaş "deli" olmak istemiyor. Boş ver.
Ya ne uğraşacaksın. Ben psikiyatrik ilaçlara deli ilacı diyenlerle konuşmuyorum artık. Çok uzun zaman önce aldım bu kararı.Oysa doğru yolu gösteriyoruz bir uzmandan yardım almadığı sürece bu el yıkama takıntısı ile kalmayacak başka şeylere takacak hayattan sıkılacak ve bir gün gelecek sinir krizi geçirip belki kendini öldürmeyi düşünecek ama yapamayacak ve dönüp tekrar o takıntılar ile uğraşıp duracak kendimden biliyorum eskiden çok fazla vardı şuan uzman yardımı ile bir nebze azaldı tabii biraz kendinde bitiyor iş o kafasının içinde olan 2. bir sesi dinleyip yapmayacak
Pisikoloji cart curt okumadım ben bildiğim tek yönetim var inadına yapmamaya çalışmak o zmn geçer yoksa daha da artıyor örnek vereyim tam yatacam aklıma acaba ocağı açık mı diye geliyor kontrol ediyorum ertesi gün yine geliyor kontrol ediyorum her zaman olmaya başladığı an açıksada ölürüz artık napalım diyorum kontrol etmiyorum geçiyor veya gece demir kapı içinde aynı kitledim mi diye diye bağımlılığa dönüşüyor bağımlılığı hissettiğim an inadına yapmıyorum geçiyorİşin içinde ilaç varda o iş yapılmaz bence hocam deli gibi hissederim kendimi
Kardeşim gitme, ya sevecek, ya organ mafyası. İlki olması daha büyük ihtimal gib.Hocam malum işten sonra mesela elimi kaç kere yıkamalıyım? Kendimi hiç iyi hissedemiyorum sıcaklık basıyor ter basıyor aşırı mutsuzlaşıyorum birde o başkalarının eşyasına dokunma olayı bendede var. Acabs bu eşyaya dokunmadam önce yağlı bir yemeğe mi dokundu veya nereye dokundu tuvaletten mi çıktı diye binbir tane düşünce geliyor aklıma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl çözüceksin kral tekirdağda yaşıyorum zaten
Genç adam makine çalışıyor atsın keyifli keyifli daha ne istesin.Kendinizi bu kadar kasmamanızı ve o malum işi bırakmanızı öneririm. Haram sonuçta.
tüfek gibi miGenç adam makine çalışıyor atsın keyifli keyifli daha ne istesin.
Tabi tabi alet yerinde boşa gitmesin maksat.tüfek gibi mi