Virüs değil.tlauncher indiricezde bi aralar virüs olayı falan çıkmıştı şuan ne durumda bilen varmı oynasam sorun olurmu
virüs.Virüs değil.
İçinde casus yazılım varmış hocam. @Gri Caner 'in dediği gibi aylık 30 TL ye yüzlerce oyun+Minecraftı kullanabilirsiniztlauncher indiricezde bi aralar virüs olayı falan çıkmıştı şuan ne durumda bilen varmı oynasam sorun olurmu
Virüs değil. Fakat korsan yazılım çokda güvelinir değil. Ama virüs değil.virüs.
casus yazılım varVirüs değil. Fakat korsan yazılım çokda güvelinir değil. Ama virüs değil.
Neyse, tamam.casus yazılım var
tl legacy kullanmanızı öneririm orjinalinden daha iyi ve virüssüztlauncher indiricezde bi aralar virüs olayı falan çıkmıştı şuan ne durumda bilen varmı oynasam sorun olurmu
Sürümler arası açılış hızı farkı var biliyorum ama ortalama ne kadar sürede açılıyorben TL legacy kullanıyorum hocam bence daha güzel onu tavsiye ederim
yak ben indirdim ve henüz bir sorunla karşılaşmadımtlauncher indiricezde bi aralar virüs olayı falan çıkmıştı şuan ne durumda bilen varmı oynasam sorun olurmu
valla basıyorum açılıyor hocam 25 30 saniye falan sürüyoSürümler arası açılış hızı farkı var biliyorum ama ortalama ne kadar sürede açılıyor