Neler Yeni

Tlauncher'da Forge ve Modların Hata Vermesi

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Modları kurduğumda Launcher'in kendi Forge'u ile oyuna girmeye çalıştığımda hata alıyorum, kendim forge kurduğumda ise dünya oluşturduktan sonra oyundan atılıyorum.
1.7.2 sürümünde bu hatayı almadan bir süre modlu bir şekilde oynadım ama daha sonrasında o da hata vermeye başladı.
Neden olabilir? Mod kurmadan sadece forge ile girdiğimde de hata alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emir Aydın

Son düzenleme:

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modları nereden indiriyorsun? Muhtemelen modlar birbiriyle çakışıyor veya indirdiğin modlar kullandığın forge ile uyumlu değil.
ben hep bu siteden indiriyordum.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,070
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
ben hep bu siteden indiriyordum.
Eğer modları tek tek indiriyorsan birbirleriyle çakışıyor olabilirler.
Birbirleriyle çakışmıyor olsalar bile aynı Forge ile uyum sağlayamıyor olabilirler.
Örneğin X modu Y Forge'u ile uyumludur ancak Z modu bu Y Forge'u ile uyumlu değildir.
Bu durumda X modu güzel çalışabilir ancak Z modu uyumsuz olduğu için dünyaya girdiğinde oyun kapanıyordur.
Dolayısıyla ya çok uğraşıp hem X hem de Z moduna uyumlu bir Y Forge'u bulabilirsin. (Çok zor)
Veya direkt hazır mod paketlerini kullanabilirsin. Paketi paylaşan site genelde uyumlu olan Forge'u yazar.
X-Y-Z'li anlatınca biraz karışık gibi oldu ancak dikkatli okuyunca anlaşılır oluyor. :)

Bu arada TLauncher'ın hem Optifine'ları hem de Forge'ları bence biraz sıkıntılı. Çoğu kişi hata alıyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Modları kurduğumda Launcher'in kendi Forge'u ile oyuna girmeye çalıştığımda hata alıyorum, kendim forge kurduğumda ise dünya oluşturduktan sonra oyundan atılıyorum.
1.7.2 sürümünde bu hatayı almadan bir süre modlu bir şekilde oynadım ama daha sonrasında o da hata vermeye başladı.
Neden olabilir? Mod kurmadan sadece forge ile girdiğimde de hata alıyorum.

@Emir Aydın
Ne hatası?

Eğer modları tek tek indiriyorsan birbirleriyle çakışıyor olabilirler.
Birbirleriyle çakışmıyor olsalar bile aynı Forge ile uyum sağlayamıyor olabilirler.
Örneğin X modu Y Forge'u ile uyumludur ancak Z modu bu Y Forge'u ile uyumlu değildir.
Bu durumda X modu güzel çalışabilir ancak Z modu uyumsuz olduğu için dünyaya girdiğinde oyun kapanıyordur.
Dolayısıyla ya çok uğraşıp hem X hem de Z moduna uyumlu bir Y Forge'u bulabilirsin. (Çok zor)
Veya direkt hazır mod paketlerini kullanabilirsin. Paketi paylaşan site genelde uyumlu olan Forge'u yazar.
X-Y-Z'li anlatınca biraz karışık gibi oldu ancak dikkatli okuyunca anlaşılır oluyor. :)

Bu arada TLauncher'ın hem Optifine'ları hem de Forge'ları bence biraz sıkıntılı. Çoğu kişi hata alıyor.
Premium olsa çok basit.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne hatası?

Premium olsa çok basit.
Ekran Alıntısı.PNG

Klasörlerde kaynak paketi veya mod olsun olmasın, nasıl girmeye çalışsam da hep bu hatayı veriyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taylor Little
Seninle aynı sorunu yaşıyorum, nasıl çözeceğini biliyor musun?
Bu ayar pek alakalı değil ancak Minecraft Mods Free ile ilgileniyorsanız Minesters'a gidebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,845
Üyeler
166,093
Son üye
mst2358
Top Bottom