TLOU serisi dublaj mı orijinal mi oynanmalı?

EsdeathSama

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
878
Bu seriye yeni başladım, hikaye klişe diyenler var, dünyanın en iyi hikayesi diyenler var çok arada kaldım kendim görmeye karar verdim :)

Biliyorsunuz dublaj olan nadir oyunlardan olduğu için adamlar yapmış bende deniyim dedim. Ama alışkanlıktan mıdır nedir türkçe sesleri ciddiye alamıyorum. Dizi film anime vs. hepsini ingilizce veya japonca duymaya alıştığımdan ana dilim garip geldi. Sizce oyunun dublajı güzel mi daha oyunun çeyreğinde sayılırım ama hala adapte olamadım. Dublaj sizce nasıl, eğer çoğunluk başarılı bulmuyorsa bahanem siz olacaksınız ve oyunu orijinal seslendirmeye alacağım :D

Bu seriye yeni başladım, hikaye klişe diyenler var, dünyanın en iyi hikayesi diyenler var çok arada kaldım kendim görmeye karar verdim :)

Biliyorsunuz dublaj olan nadir oyunlardan olduğu için adamlar yapmış bende deniyim dedim. Ama alışkanlıktan mıdır nedir türkçe sesleri ciddiye alamıyorum. Dizi film anime vs. hepsini ingilizce veya japonca duymaya alıştığımdan ana dilim garip geldi. Sizce oyunun dublajı güzel mi daha oyunun çeyreğinde sayılırım ama hala adapte olamadım. Dublaj sizce nasıl, eğer çoğunluk başarılı bulmuyorsa bahanem siz olacaksınız ve oyunu orijinal seslendirmeye alacağım :D
Ben Türkçe dublaj oynadım. Yalnız ikinci oyunu senaryosundan ötürü ne dublaj kurtarıyor ne de anadili.

Dublaj hikayeli oyun buldun da ingilizce mi oynican. Zaten sayıları çok az türk oyunculara değer vermiyo firmalar. Ben sırf yapana saygımdan dublaj oynardım

Bende dublajlı film diziyi bıraktım ama bu oyunu dublajlı oyna kesinlikle.

Dublaj hikayeli oyun buldun da ingilizce mi oynican. Zaten sayıları çok az türk oyunculara değer vermiyo firmalar. Ben sırf yapana saygımdan dublaj oynardım
Parasını verdikten sonra oyundaki tek dil tayca bile olsa destek vermiş oluyoruz zaten hocam. Bende zaten dediğim gibi nadir olduğu için denemek istedim ama bi yapay geldi.

İngilizceyi tam bilsem bile dublaj

Seriyi 200 saatten fazla oynamış birisi olarak kesinlikle dublaj. Orijinalini denedim ama sevemedim. Dublaj bana orijinalinden bile iyi geldi.

İngilizce biliyormusun altyazı açarak oynican yine
İngilizce altyazıyla bile oynarım dilden yana sorunum yok. Bir taraftan oyuna ayıp etmemek istiyorum, dublaj görmek büyük nimet. Diğer taraftan kendimi beğenmediğim bir şeye zorluyor gibi hissediyorum, oyundan şikayetçi değilim oynanış grafikler vs. akıyor tek acaba dediğim kısım ses.

Zaten ödül almış oyun grafikleri akıtrıgı her yerde geçiyor siz ne dilde açmak istiyorsanız açabilirsiniz nimet filan degil bütün oyunlarda olmalı tr dublaj
Tabii, keşke tüm oyunlarda olsa o ayrı. Ama şuanki durumda AAA oyunlar bile dünyanın parasını alıp altyazıyı bile çok görüyorlar o yüzden nimet.

Oyun bambaşka bir seviye kesinlikle

Seriyi 200 saatten fazla oynamış birisi olarak kesinlikle dublaj. Orijinalini denedim ama sevemedim. Dublaj bana orijinalinden bile iyi geldi.
Bende tam tersini yaşadım maalesef. Geneliyle oyunu çok beğendim sadece ses kısmı alışılmışın dışında hissettiriyor.

Bu arada hocam 200 saat ne yapılıyor oyunda, ben tahmini süreyi 10-15 saat diye biliyorum.

Bende tam tersini yaşadım maalesef. Geneliyle oyunu çok beğendim sadece ses kısmı alışılmışın dışında hissettiriyor.

Bu arada hocam 200 saat ne yapılıyor oyunda, ben tahmini süreyi 10-15 saat diye biliyorum.
1i zorda bitirip sonra gerçekçide 2yi önce afetzadede sonra gerçekçide sonra permadeathde sonra yine gerçekçide bitirip part 2deki no return moduna abandım. Ek olarak part 2yi platinleyip tüm başarımları %100 yaptım.

1i zorda bitirip sonra gerçekçide 2yi önce afetzadede sonra gerçekçide sonra permadeathde sonra yine gerçekçide bitirip part 2deki no return moduna abandım. Ek olarak part 2yi platinleyip tüm başarımları %100 yaptım.
Helal olsun gerçekten, ben normal modda aim asist kapalı şekilde dualsenseten oynarken boşa attığım mermilerin acısıyla ilerliyorum, kolsuzluk var bende :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,704
Üyeler
174,912
Son üye
Cem_Abi
Geri