Neler Yeni

TLOU2 ile dizinin 2. sezonu aynı hikayeye mi sahip?

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Recep Altın
2. oyunda Abby'nin kısmına geldim ve zoraki oynuyorum, gram keyif almıyorum. Oyunu bırakıp diziyi izlemeyi düşünüyorum. 2. sezonun hikayesi 2. oyunla aynı mı? Aynı şeyi anlatıyorsa, sonu monu her şeyi aynıysa oyunu bırakıp diziye geçeceğim. Bu ekmek suratlı karıya daha fazla dayanamayacağım.

theformul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa
dizi yeni başladı kanka ne bilelim aynı mı değil mi.

sorma bu abby işi berbat ya. ben de nefret ettim zorla oynadım. hele sonlara doğru ellie'ye karşı oynayacaksın haberin olsun :D

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Alperen
aynı değil hocam abby kısmı yaklaşık 10 saat sürüyor oyna bence çok iyi

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Recep Altın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sorma bu abby işi berbat ya. ben de nefret ettim zorla oynadım. hele sonlara doğru ellie'ye karşı oynayacaksın haberin olsun :D
Bütün bölümleri komple attılar sandım haftada 1 bolum mu yayınlıyorlar?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,709
İsim
Baran Kut
Katlan ve oyna. Dizi bence bu sezon oyun hikayesinin yarısına falan gelir, geri kalanı 3. Sezona atarlar.

İnan düşündüğün kadar kötü değil :kekw:

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Recep Altın
Katlan ve oyna. Dizi bence bu sezon oyun hikayesinin yarısına falan gelir, geri kalanı 3. Sezona atarlar.

İnan düşündüğün kadar kötü değil :kekw:
ilk sezonda 1. oyunu tamamen anlatmışlardı diye hatırlıyorum. 2. sezon 2. oyunu komple anlatır bence ya, olması gereken o yani.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,709
İsim
Baran Kut
ilk sezonda 1. oyunu tamamen anlatmışlardı diye hatırlıyorum. 2. sezon 2. oyunu komple anlatır bence ya, olması gereken o yani.
Paranın kokusunu alınca olması gereken şeyler, olmaması gereken şeylere dönüşüyor hocam :kekw: 3. Sezon kesinleşti çünkü ondan söylüyorum. Oyun üzerinde yepyeni hikaye anlatacaklarını şu anda sanmıyorum. Ondan dolayı oyunun yarısı anlatılır gibime geliyor.

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Recep Altın
Paranın kokusunu alınca olması gereken şeyler, olmaması gereken şeylere dönüşüyor hocam :kekw: 3. Sezon kesinleşti çünkü ondan söylüyorum. Oyun üzerinde yepyeni hikaye anlatacaklarını şu anda sanmıyorum. Ondan dolayı oyunun yarısı anlatılır gibime geliyor.
Olabilir. 3. oyunun çıkacağı de belli olmuştu diye hatırlıyorum belki 3. sezon da 3. oyunu anlatırlar diyeceğim de 3. oyunun çıkmasına muhtemelen yıllar vardır. O kadar uzun ara vermezler diziye. Yoksa oyun daha yakın tarihte mi çıkacak? Paranın kokusunu alıp 2. oyunu 2 sezona bölmeleri daha gerçekçi ama tabii.

theformul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa
2. oyunu 2. sezonda bitirmicekler o kesin. zaten çok fazla uzun 2. oyun. abby kısmına gelmeden ikinci sezon biter üçüncü sezon abby olur.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,709
İsim
Baran Kut
Olabilir. 3. oyunun çıkacağı de belli olmuştu diye hatırlıyorum belki 3. sezon da 3. oyunu anlatırlar diyeceğim de 3. oyunun çıkmasına muhtemelen yıllar vardır. O kadar uzun ara vermezler diziye. Yoksa oyun daha yakın tarihte mi çıkacak? Paranın kokusunu alıp 2. oyunu 2 sezona bölmeleri daha gerçekçi ama tabii.
3. Oyun daha kesinleşmedi. İddiaları yalanladılar. 3. Sezon kesinleşti ama.

2. oyunda Abby'nin kısmına geldim ve zoraki oynuyorum, gram keyif almıyorum. Oyunu bırakıp diziyi izlemeyi düşünüyorum. 2. sezonun hikayesi 2. oyunla aynı mı? Aynı şeyi anlatıyorsa, sonu monu her şeyi aynıysa oyunu bırakıp diziye geçeceğim. Bu ekmek suratlı karıya daha fazla dayanamayacağım.
Niye aldın oyunu knk o zaman

The Semih

80+ Gold

Dizide hikaye farklı olacakmış yapımcı açıkladı, Abby konusunda bi ikinizi gördüm sevmeyen, genel görüş Ellie yi beğenmedi ikinci oyunda, Aksine Abby çok güzel işlendi baştan sona oynayın oyunu. Ellie'nin lezbiyen sahneleri dısında oyunda amacı yok resmen bos karakter.

Top Bottom