bu monitör güzelmi veya alınabilcek monitörler hangisi
marka ilemi alakalı yoksa panellemi alakalıtn monitör tavsiye etmem hızlı diye bende tn monitör aldım gamepower lucid s20 ama paneli çok kötüydü gerçekten beyaz bir arkaplan açtığımda sanki pembemsi şeyler vardı piksel aralıklarında çok iğrenç duruyordu
muhtemelen markanın kullandığı panel kalitesiz yoksa asus rog ve benq nun panellerinde sorun olacağını sanmıyorum bunlarla alakalı şikayete denk gelmedim ama senin attığın monitörde gamebooster böyle markalar alacaksan en azından ips panel al benim nacizane tavsiyemmarka ilemi alakalı yoksa panellemi alakalı
bu fiyatlara alınabilcek en güzel monitör hangisimuhtemelen markanın kullandığı panel kalitesiz yoksa asus rog ve benq nun panellerinde sorun olacağını sanmıyorum bunlarla alakalı şikayete denk gelmedim ama senin attığın monitörde gamebooster böyle markalar alacaksan en azından ips panel al benim nacizane tavsiyem
monitörler hakkında bilgim yokTn panele para verilir mi dostum şaka mısın?
max bütçen nedir monitör içinbu fiyatlara alınabilcek en güzel monitör hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitörler hakkında bilgim yok
işte max 5 6 peşin fiyatına taksitler olursa daha iyi olurmax bütçen nedir monitör için
akakçeden bunu buldum belki daha iyi önerisi olan biri çıkar ama ben atayım bunu da inceleişte max 5 6 peşin fiyatına taksitler olursa daha iyi olur
Bunu al görüntü kalitesi güzel.işte max 5 6 peşin fiyatına taksitler olursa daha iyi olur
KNK İŞTE 5 K CİVARINA ALINABİLCEK EN İYİ MONİTÖR VA PANEL OLMASINDABütçe ve monitör hakkında neler istediğini yazarsan yardımcı olunur. Kaç inch, kaç hz, kaç ms, pivot olsun mu olmasın mı gibi...
bu fiyatlara samsung nasıl