Tn monitör önerisi varmı ve bulduğum monitör güzelmi

tn monitör tavsiye etmem hızlı diye bende tn monitör aldım gamepower lucid s20 ama paneli çok kötüydü gerçekten beyaz bir arkaplan açtığımda sanki pembemsi şeyler vardı piksel aralıklarında çok iğrenç duruyordu

Tn panele para verilir mi dostum şaka mısın?

tn monitör tavsiye etmem hızlı diye bende tn monitör aldım gamepower lucid s20 ama paneli çok kötüydü gerçekten beyaz bir arkaplan açtığımda sanki pembemsi şeyler vardı piksel aralıklarında çok iğrenç duruyordu
marka ilemi alakalı yoksa panellemi alakalı

marka ilemi alakalı yoksa panellemi alakalı
muhtemelen markanın kullandığı panel kalitesiz yoksa asus rog ve benq nun panellerinde sorun olacağını sanmıyorum bunlarla alakalı şikayete denk gelmedim ama senin attığın monitörde gamebooster böyle markalar alacaksan en azından ips panel al benim nacizane tavsiyem

muhtemelen markanın kullandığı panel kalitesiz yoksa asus rog ve benq nun panellerinde sorun olacağını sanmıyorum bunlarla alakalı şikayete denk gelmedim ama senin attığın monitörde gamebooster böyle markalar alacaksan en azından ips panel al benim nacizane tavsiyem
bu fiyatlara alınabilcek en güzel monitör hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tn panele para verilir mi dostum şaka mısın?
monitörler hakkında bilgim yok

işte max 5 6 peşin fiyatına taksitler olursa daha iyi olur
akakçeden bunu buldum belki daha iyi önerisi olan biri çıkar ama ben atayım bunu da incele

birde satıcının hepsiburada olması iyi diğer satıcılara nazaran çok uğraştırmıyorlar iade vesairede

Bütçe ve monitör hakkında neler istediğini yazarsan yardımcı olunur. Kaç inch, kaç hz, kaç ms, pivot olsun mu olmasın mı gibi...

Bütçe ve monitör hakkında neler istediğini yazarsan yardımcı olunur. Kaç inch, kaç hz, kaç ms, pivot olsun mu olmasın mı gibi...
KNK İŞTE 5 K CİVARINA ALINABİLCEK EN İYİ MONİTÖR VA PANEL OLMASINDA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyatlara samsung nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2