samet4747
80+ Platinum
NVİDİA ÇÖPKutusu 9 TL :
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD Çöp.
NVİDİA ÇÖPKutusu 9 TL :
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD Çöp.
toblerone dışında pernigotti öneririm çok iyi çikolata 5 tl yi sonuna kadar hakediyor çok ağır tatlı sevmeyenler için öneremem ama 1 ıssırık alsanız çikolata isteğiniz gidiyor şahsen ben tatlyı sevdiğim için hepsini tekte ağzıma atıyorum sizi bilemem yediğim pernigotti çikolata resim olarak attım yanında findikli olanı falanda var hangisini istersenizAlıntıyı görüntüle
Görsel ekleyemedim.Fiyat bilmiyorum.Babamın işten getirdiği yılbaşı sepetinden çıktı.
Parçalaması zor o çıkışlı kısım diş etimi acıttı.O kısım zor.
Çikolata efsane.İçindeki fındık aliminyum gibi yapıştı nedense.
Kutusu efso.
tobleron dışında pernigotti öneririm çok iyi çikolata 5 TL yi sonuna kadar hakediyor çok ağır tatlı sevmeyenler için öneremem ama 1 ıssırık alsanız çikolata isteğiniz gidiyor şahsen ben tatlyı sevdiğim için hepsini tekte ağzıma atıyorum sizi bilemem yediğim pernigotti çikolata resim olarak attım yanında findikli olanı falanda var hangisini isterseniz
Marka adımız kirletmeyiniz.tobleron dışında pernigotti öneririm çok iyi çikolata 5 TL yi sonuna kadar hakediyor çok ağır tatlı sevmeyenler için öneremem ama 1 ıssırık alsanız çikolata isteğiniz gidiyor şahsen ben tatlyı sevdiğim için hepsini tekte ağzıma atıyorum sizi bilemem yediğim pernigotti çikolata resim olarak attım yanında findikli olanı falanda var hangisini isterseniz
toblerone dışında dedim toblerone kötü demedim toblerone seven pernigottide sever gerçi farkları çok ama olsunMarka adımız kirletmeyiniz.
17 lira çok olmuş ya 10 lira olabilirdi ben incelediğim zaman sanki daha ucuzdu.Hangi böbreğini sattın doğru söyle.