Sdza 80+ Bronze Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 560 Reaksiyon skoru 284 Dün, 19:49 #1 Merhabalar, tod tv paketim var telefondan açınca izleyebiliyorum fakat tvden açınca (aynı anda değil) yetkiniz bulunmamaktadır diye hata veriyor yardımcı olabilir misiniz? Ekler 1000109588.webp 156.1 KB · Hit: 8
Merhabalar, tod tv paketim var telefondan açınca izleyebiliyorum fakat tvden açınca (aynı anda değil) yetkiniz bulunmamaktadır diye hata veriyor yardımcı olabilir misiniz?
Gravewormszr 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 3,420 Reaksiyon skoru 2,180 Dün, 19:59 #2 Sadece mobil izlemeyi almış olabilir misin? Öyle bir şey vardı bir ara.
Sdza 80+ Bronze Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 560 Reaksiyon skoru 284 Dün, 20:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gravewormszr yazmış: Sadece mobil izlemeyi almış olabilir misin? Öyle bir şey vardı bir ara. Devamı için tıklayın... evet öyleymiş şimdi ayıktım kampanya vardı onu kullanmıştım bi bakıyım dedim koşullarına web tablet tel'den izleniyormuş saçmalığa bak
Gravewormszr yazmış: Sadece mobil izlemeyi almış olabilir misin? Öyle bir şey vardı bir ara. Devamı için tıklayın... evet öyleymiş şimdi ayıktım kampanya vardı onu kullanmıştım bi bakıyım dedim koşullarına web tablet tel'den izleniyormuş saçmalığa bak