arkadaşlar iyi günler. Tod tv almak istiyorum avrupa ligi ve süper lig olan paket 199 tl sizce alınır mı 8 taksitle ödeniyor sezonluk paket. kullanan var mı donma kasma oluyor mu veya yayın geriden geliyor mu?
geriden 3sn geriden geliyor herhalde ama iyi bir inernetiniz olması lazım izlemek için en az 24 mbpsarkadaşlar iyi günler. Tod tv almak istiyorum avrupa ligi ve süper lig olan paket 199 TL sizce alınır mı 8 taksitle ödeniyor sezonluk paket. kullanan var mı donma kasma oluyor mu veya yayın geriden geliyor mu?
100 mbps netim var da hocam fiyat iyi mi peki 199 tlgeriden 3sn geriden geliyor herhalde ama iyi bir inernetiniz olması lazım izlemek için en az 24 mbps
piyasadaki en iyi fiyat100 mbps netim var da hocam fiyat iyi mi peki 199 TL
yani bunun yerine ip tv falan da alınır diyorlar ama yasal değil o bir sorun olur mu hiç bilgim yok. siz tod kullanıyor muydunuz pekipiyasadaki en iyi fiyat
hocam iptv sıkıntı iş araştırdım kimse bir şey önermedi tod aldım iptv kullanan tanıdğınız varsa konuşmanızı tavsiye ederimyani bunun yerine ip tv falan da alınır diyorlar ama yasal değil o bir sorun olur mu hiç bilgim yok. siz tod kullanıyor muydunuz peki
tod ile ilgili şikayeti olanlar da gördüm ama sizin herhangi bir sorununuz oldu mu acabahocam iptv sıkıntı iş araştırdım kimse bir şey önermedi tod aldım iptv kullanan tanıdğınız varsa konuşmanızı tavsiye ederim
hocam geçen sene bjk gs derbisinde giremedim ilk yarıyı izleyemedim ondan sonra çok olmadıtod ile ilgili şikayeti olanlar da gördüm ama sizin herhangi bir sorununuz oldu mu acaba