Vay be güzelmiş. Ama sen sizden olmayanları "Bü köyün türü" diyerek gayet güzel aşağılamaya çalışıyorsun. Tabi canım sen aşağılamaya çalışıp karşındakinide başkasını aşağılamaya çalışmakla suçlayabilirsin değilmi....Kelimelerini yazarken 2 kere oku o zaman herkes aynı şeyi desteklemek zorunda değil tırnak içinde "malum kişi" ' yi ve onu desteklemeyenler de asagilanmayi hak eden fetoculer degil
Cevabını bekliyorum. Madem benim fetöcü olduğumu iddia ediyorsun bu iddianı da kanıtlayacaksın.Vay be güzelmiş. Ama sen sizden olmayanları "Bü köyün türü" diyerek gayet güzel aşağılamaya çalışıyorsun. Tabi canım sen aşağılamaya çalışıp karşındakinide başkasını aşağılamaya çalışmakla suçlayabilirsin değilmi....
Senin fetöcü olduğunu düşünmüyorum. Düşünseydim söylerdim. Ayrca sana FETÖCÜSÜN dediğim tek bir sözmü olduki seni suçladığımı zannettin.Cevabını bekliyorum. Madem benim fetöcü olduğumu iddia ediyorsun bu iddianı da kanıtlayacaksın.
İyi madem. Konuyu bulandırmaya gerek yok. Ben arabadan konu açtım burada FETÖ CİA muhabbetine başladık kardeşim. Yapmayın şöyle ya. Malum kişi dedim de ne oldu anasına mı sövdük?Senin fetöcü olduğunu düşünmüyorum. Düşünseydim söylerdim.
Diğer konuda yazdım ama burayada yazıyım. Senin bu davranışından dolayı fetöcü olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu algı yapılalı çok oldu. Şuan bu algıyla düşünenler ise algı ilk çıktığında etkilenmiş olan normal insanlar. ABD deki FETÖCÜLER ise bu algıyı bırakalı uzun zaman oldu. Çünkü zaten amaçları algıyı devam ettirenlerle algıya karşı çıkanları kavga ettirerek ülkede huzursuzluk çıkarmak. Eğer yanlış anladıysan özür dilerim.İyi madem. Konuyu bulandırmaya gerek yok. Ben arabadan konu açtım burada FETÖ CİA muhabbetine başladık kardeşim. Yapmayın şöyle ya. Malum kişi dedim de ne oldu anasına mı sövdük?
Togg otomobilimiz yerli ve milli direksiyonda dünya lideriBursa'da bugün toplu açılış töreni var. RTE geldiğinde TOGG fabrikasından ilk araç çıkacak. (RTE geç kaldı)
Saat 16.26 : RTE'nin kısa süre içinde geleceği belirtildi.
16.46:RTE'nin helikopteri iniş yaptı
17.09: birisi TOGG sedanın camını siliyor
17.20 Nebati neoklasik heterodoks yaklaşımla mikrofonlara konuşuyor
17.25 Mevlüt Çavuşoğlu konuşuyor
17:30 SS konuşuyor
17:46 RTE'nin fabrikada gezdiği söyleniyor
18:00 RTE yanında DB ve bakanlarla beraber görüntülendi
Spiker bayan konuşma yapıyor
Cem öğretir konuşuyor
18:11 Cem Öğretir ve spiker bayan boş yapıyor
Gürcan Karakaş sahneye çıkıyor
19:00 TOGG an itibariyle üretim bandından çıkıyor. RTE direksiyon başında