İlk öncelikle "Tıpçıyım anlamam" diye bir şey demedim, konuyu kısa kesip farklı teknik-destek konularına gitmeye çalışıyorum ama malumunuz sanki beni çok sıkıştırmış gibi yağ gibi üstte çıkmaya çalışıyorsunuz. TIP okuyan birisi farklı şeylere de ilgi duyabilir. Mesela ben Otomasyon ve İHA teknolojilerine ilgi duyuyorum ve bunlarla ilgili araştırmalar yapıyorum. Mesajınız cidden güldürdü beni
Mesela Tesla'nın geri kaldığı "cama yansıtmalı ekran, yüksek radar, sensör" gibi onlarca özellik olacak. En büyüğü ise batarya konusunda atılan adımlar olacaktır. İki saattir konu hakkında konuşuyorsun, biliyorsundur diye söylemedim ama maalesef
"Daha ne eklesin" diyerek teknolojiyi ilerletmeyen tiplere benziyorsunuz. Eklenecek şeylerden en büyüğü mesela Kablosuz Şarj desteği. TOGG bunu amaçlayan firmalardan birisi. Daha sayabilirim
Bunların benzerlerini TOGG'da yapacak. TOGG'un amacı piyasaya ayak uydurmak ve en güncel otomobili çıkarmak. Bunlardan geri kalacağını mı düşnüyorsunuz? Ha belki Tesla kadar iyi bir yazılım yapamayacaktır, ama emekle emekleye gelişecek her şey. Öyle "A" demeden "B" dersen olmaz.
Attığınız linki okudum, hayırdır, benim görmediğim veya eleştirmediğim, dikkat etmediğim bir paragraf mı var? Yoksa ben mi yanlış okudum? Yukarıda cevabını vermişim zaten. Kendi yazınızda da Linkteki yazının benzerini yazmışsınız. Ön yargı bu yüzden kötüdür
Vallahi çok güldürüyorsunuz beni. Sizinle tartışmaya girmek baştan hataydı zaten.
Konudan uzaklaşabilirsiniz. Saygılar.