Güzel bir akrostiş olmuşTogg,
Tayyip
Osmanlıyı
Geri
Getiriyor
Togg,
Tayyip
Osmanlıyı
Geri
Getiriyor
doğan bile 100k olmuş ya la
En son 10 dudoğan bile 100k olmuş ya la
Ne alaka birader? Neden ülkemizde geliştirilen projeleri destekleyen insanlara "akpli" damgası yapıştırıyorsunuz? Ve "seçimlerde devam edin" yazmışsın rezil herif. Haddini bil, insanları genelleme yaparak ezikleme hakkın yok.şimdi bi tane togg diye şey çıktı herkes dostu oldu xd
Vatan sevgisi olmayan veya bu vatanda yaşamayan veya bu vatanda yaşayanları sevmeyen birisi ne bilsin vatan sevgisini? Belkide vatanseverlere AKP yada başka etiketler takarak AKP yi değilde VATAN SEVGİSİNİ hedef alıyor bile olabilirler.Ne alaka birader? Neden ülkemizde geliştirilen projeleri destekleyen insanlara "akpli" damgası yapıştırıyorsunuz? Ve "seçimlerde devam edin" yazmışsın rezil herif. Haddini bil, insanları genelleme yaparak ezikleme hakkın yok.
Ben bunları gerçekten anlayamıyorum. Çok seviyorlar insanları karalamayı.Vatan sevgisi olmayan veya bu vatanda yaşamayan veya bu vatanda yaşayanları sevmeyen birisi ne bilsin vatan sevgisini? Belkide AKP yada başka etiketler takarak AKP yi değilde VATAN SEVGİSİNİ hedef alıyor bile olabilirler.
Türk bir milletin adı değil, Adamların birliğidir. Ve Türkler sadece düşmana(iftira atanlara) benzedikleri zaman kaybeder. Boşver kendi pisliklerinde boğulsunlar.Ben bunları gerçekten anlayamıyorum. Çok seviyorlar insanları karalamayı.