Neler Yeni

🔥🔥Togg Kilometre Başına 47 kuruş yakıcak

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Aracı alabilen kişiler zengindir alamayan fakirdir. Orta durumlu aile yok bu ülkede bu zamanda ama kıt kişiler anlamıyor. Mühürlü kilit vurulmuş sanki zihinlerine

Osiriss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Can Alyürük
Kankam kimse asgari ücretli kişiler için üretiliyor demiyor zaten ezberlemişsin asgari ücretliler diye. Bunun ucuz modelleri de çıkacak merak etme. Asgari ücretliler için üretilmeyince milli olmuyor mu?
ah be dostum, ülkede 7 milyon asgari ücretle çalışan insan var bu ülkede, avrupa ülkelerine bak insanlar 6,7 aylık kazancıyla kendi ülkesinin ürettiği araçlarını alabiliyor. Togg un en ucuz aracı 700-800k civarında olacak. buda 20 seneye bedel yemeden içmeden normal bir vatandaşın alabilmesi için. Halkın arabası diyorlar ama halk binemiyor sorun burda.

OnurCiftci26

80+ Bronze
ah be dostum, ülkede 7 milyon asgari ücretle çalışan insan var bu ülkede, avrupa ülkelerine bak insanlar 6,7 aylık kazancıyla kendi ülkesinin ürettiği araçlarını alabiliyor. Togg un en ucuz aracı 700-800k civarında olacak. buda 20 seneye bedel yemeden içmeden normal bir vatandaşın alabilmesi için. Halkın arabası diyorlar ama halk binemiyor sorun burda.
Dostum elektrikli aracı bu donanımda daha ucuza yapamazlar zaten. Amaç ucuza araç çıkartmak değil donanımlı, gösterişli bir araçla piyasaya giriş yapmak. Açıklamalara göre ucuz modeller gelecek ama daha değil ileri zamanlarda. Zaten yeni çıkan araçların hiçbiri ucuza çıkmıyor ama direkt satılıyorlar alacak çok kişi var merak etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,906
Üyeler
168,053
Son üye
djelle