Neler Yeni

Öneri Togg Sahiplerinden Tavsiyeler

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ali Gezen
Arkadaşlar biraz önce full paket togg aldım. Arabayi bi suredir kullanan arkadaslarim varsa şunu yap, şuna dikkat et gibisinden tavsiyeleriniz var mıdır? Bu zamana kadar sıkıntı çıkardı mı herhangi bir arıza olur vs. Lütfen sadece araç sahipleri yorum yaparsa sevinirim 16-17 yasindaki coluk cocuk siyaset karistiricam diye arabayi kotulemezse memnun olurum.

Farex

80+ Silver
Kardeşim ciddi manada diyorum keşke togg almasaydın kullandıkça sebeplerini tek tek öğreneceksin bak ben arkadaşımdan 1-2 hafta ödünç alacaktım 3. günü iade ettim arabayı ona bela bir araba.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ali Gezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim ciddi manada diyorum keşke togg almasaydın kullandıkça sebeplerini tek tek öğreneceksin bak ben arkadaşımdan 1-2 hafta ödünç alacaktım 3. günü iade ettim arabayı ona bela bir araba.
Neden

Senerr

80+ Bronze
Arkadaşlar biraz önce full paket togg aldım. Arabayi bi suredir kullanan arkadaslarim varsa şunu yap, şuna dikkat et gibisinden tavsiyeleriniz var mıdır? Bu zamana kadar sıkıntı çıkardı mı herhangi bir arıza olur vs. Lütfen sadece araç sahipleri yorum yaparsa sevinirim 16-17 yasindaki coluk cocuk siyaset karistiricam diye arabayi kotulemezse memnun olurum.
Bu araç çok yeni bir araç, kronik sorunları varsa da kendin keşfet. Bu arada ben TOGG sahibi değilim, sadece yakınım alacaktı. Bence çok şık bir araba ve biraz da fiyat performans ama hani eleştirmek için bana kalırsa çok genç bir araba.

Her ne kadar 22 yıl aynı koltuk görmek istemeyen biri olsam da elektrikli araba girişimi bu ülke için gerekliydi. Foyası varsa ileride daha belli olur şimdi erken. TOGG sahiplerinin de bu foruma pek geleceğini sanmıyorum ki sana tavsiye versin. Bence başlık elektrikli araba sahiplerinden tavsiye olsa daha iyi kitle çekersin buraya.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ali Gezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu araç çok yeni bir araç, kronik sorunları varsa da kendin keşfet. Bu arada ben TOGG sahibi değilim, sadece yakınım alacaktı. Bence çok şık bir araba ve biraz da fiyat performans ama hani eleştirmek için bana kalırsa çok genç bir araba.
Katiliyorum size zaten yeni olduğunun riskinide göze alarak aldım arabayı. Umarım çıgırından çıkartacak kadar sorun yaşatmaz ki sanmıyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,511
İsim
uwu
Katiliyorum size zaten yeni olduğunun riskinide göze alarak aldım arabayı. Umarım çıgırından çıkartacak kadar sorun yaşatmaz ki sanmıyorum.
yaşamazsın akrabamız dediğin v2 uzun menzili kullanıyor geçen seneden beri sorunsuz şekilde biz de alacaktık ama babamın aklına kim soktuysa çinde 2k km menzilli batarya çıkmış togg cep telefonlarında ki gibi tutmaz fln demiş (biraz haklı) 500km yeterliyse size sakin kullanımda iyi

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Küresel ısınma yüzünden elektrikli araçlara geçilmesi gerekiyor ama fiyatları öyle absürt ki kimse fiyatından dolayı yanaşmak istemiyor.Oysa sıfır benzinli veya dizel aracın yarı fiyatında olması gerekir ki millete cazip gelsin.Birde şuan şarj istasyonları çok yaygın değil. 2035'de de hala yakıtlı araçları kullanmamız olası oysa sözde tamamen elektrikli araçlara geçilecekti.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
Küresel ısınma yüzünden elektrikli araçlara geçilmesi gerekiyor ama fiyatları öyle absürt ki kimse fiyatından dolayı yanaşmak istemiyor.Oysa sıfır benzinli veya dizel aracın yarı fiyatında olması gerekir ki millete cazip gelsin.Birde şuan şarj istasyonları çok yaygın değil. 2035'de de hala yakıtlı araçları kullanmamız olası oysa sözde tamamen elektrikli araçlara geçilecekti.
nasıl elektriğe geçelim ki? aylık 30K kazanarak kim 2m tl lik bir araç alabilir şu dönemde

sirefeee

80+
Bende elektrikli suv bakıyordum ama içime tam yatmadı bu elektrik olayı bi 3-5 yıl daha bekleyeceğim göreceğim kullanıcı yorumlarını

Senerr

80+ Bronze
nasıl elektriğe geçelim ki? aylık 30K kazanarak kim 2m tl lik bir araç alabilir şu dönemde
Biz görebilir miyiz bilmem ama ilk broadway ve tofaşlar ülkeye çıktığında nasıl pahalıysa şu an hemen hemen her sokakta varsa bu elektirikli arabalarda bir şekilde bu duruma gelmek zorundalar. Fakat görebilir miyiz emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,004
Üyeler
164,593
Son üye
white358
Top Bottom