Neler Yeni

Tomb Raider 2013 ''patch2.000.tiger bulunamadı'' hatası

Zefrom

80+
Arkadaşlar merhaba. steamden tomb raider 2013 aldım fakat türkçe yama kurulumunda birçok hata ile karşılaşıyorum önce bigfile.003.tiger hatası ile karşılaştım hatayı dosya konumundaki bigfile.003.tiger dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç yapıp ordan tomb raider exe yi seçtim fakat sadece bigfile dosyasını değil diğer bütün patch bigfile vb. dosyalarıda tomb raider exe yaptı bigfile hatası düzeldi fakat şimdide patc2.000.tiger hatası ile karşılaştım ne varsa yaptım başka siteden indirmeyi denedim fakat aynı siteye yönlendirdi sildim yükledim hiç bir şey değişmedi.Ben bu patch2.000.tiger dosyasını nereden bulabilirim veya nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim etmezsenizde canınız sağolsun

Ekler

• Screenshot_24.png
    Screenshot_24.png
    5.5 KB · Hit: 145

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Arkadaşlar merhaba. steamden tomb raider 2013 aldım fakat türkçe yama kurulumunda birçok hata ile karşılaşıyorum önce bigfile.003.tiger hatası ile karşılaştım hatayı dosya konumundaki bigfile.003.tiger dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç yapıp ordan tomb raider exe yi seçtim fakat sadece bigfile dosyasını değil diğer bütün patch bigfile vb. dosyalarıda tomb raider exe yaptı bigfile hatası düzeldi fakat şimdide patc2.000.tiger hatası ile karşılaştım ne varsa yaptım başka siteden indirmeyi denedim fakat aynı siteye yönlendirdi sildim yükledim hiç bir şey değişmedi.Ben bu patch2.000.tiger dosyasını nereden bulabilirim veya nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim etmezsenizde canınız sağolsun
Tomb Raiderin hangi oyunu ?

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Tomb Raider 2013
Kurduğun oyunun sürümü ile yama sürümü aynı olması gerekiyordu. Bende yama yaparken hatırladığım kadarıyla sürüm patch yapmıştım sonra yama yüklemiştim. Oyun sürümü ve ile yamayı indirdiğin sürüm aynı olmalı. Yamayı indirdiğin yerde yazan şu sürümde geçerlidir diyye

Zefrom

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurduğun oyunun sürümü ile yama sürümü aynı olması gerekiyordu. Bende yama yaparken hatırladığım kadarıyla sürüm patch yapmıştım sonra yama yüklemiştim. Oyun sürümü ve ile yamayı indirdiğin sürüm aynı olmalı. Yamayı indirdiğin yerde yazan şu sürümde geçerlidir diyye
Oyunun sürümünü nereden öğrenebilirim peki?

Zefrom

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ve ne kadar arasamda farklı bir sürüm bulamıyorum youtube videolarındaki linkide denedim fakat aynı siteye açılıyor sanırsam bir çözümü yok

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Oyunun sürümünü nereden öğrenebilirim peki?
Denetim Masası program kaldır kısmında oyununu bul oyunun sol tarafında yazar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ne kadar arasamda farklı bir sürüm bulamıyorum youtube videolarındaki linkide denedim fakat aynı siteye açılıyor sanırsam bir çözümü yok
Çözümü var ya. Bende Tomb Raideri zamanında korsan indirip yaptığımda almıştım o hatayı. Ama sürüm olayı vardı ona dikkat ederek yamayı yeniden kurduğumda düzelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,347
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom