Neler Yeni

Tomb Raider Alınır Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,780
Seri Hakkında Hiç Bir Fikrim Yok İndirimde Bunu Almayı Planlıyorum Alınır Mı ?

1690923440369.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Seri Hakkında Hiç Bir Fikrim Yok İndirimde Bunu Almayı Planlıyorum Alınır Mı ?

Alıntıyı görüntüle
2013 yakın zamanda bitirmiş biri olarak 2013 alman yeterli. ROTR çok karlı bölgede geçiyor ve combat olarak daha kısılmış ama grafikleri enfes. Son çıkanı oynamadım. 2013 taş gibi aksiyon, gelişme, maceraya sahip. Bazı şeyleri toplayıp hâlâ toplamamış görünme bugu olmasa %100'ledim.

bu ss attığım nasıl olayı ne oyunun
geçmişteki efsane olarak geçen mekan,kişilerin kalıntılarını arıyorsun cart curt diyebiliriz tomb raider için
bide bu oyunla başlama seriye tomb raider 2013 al önce

2013 yakın zamanda bitirmiş biri olarak 2013 alman yeterli. ROTR çok karlı bölgede geçiyor ve combat olarak daha kısılmış ama grafikleri enfes. Son çıkanı oynamadım. 2013 taş gibi aksiyon, gelişme, maceraya sahip. Bazı şeyleri toplayıp hâlâ toplamamış görünme bugu olmasa %100'ledim.
2013 Tomb raider oynadım gerek hikaye olsun gerek combatı çok kötüydü. Benim gözümde overrated bir seri.

• Beğen
2013 Tomb raider oynadım gerek hikaye olsun gerek combatı çok kötüydü. Benim gözümde overrated bir seri.
Hikayesi evet pek iyi değil. Combatı da benim gibi her şeyi toplarsan baya zevkli oluyor. Her şey açıktı bende.

1690924071227.png

Sizce Bunu Mu Alayim Yoksa İlk Attığımı Mı Son Çıkan Bu ?
Kesinlikle oynamalısın ilk 2 oyunu bitirdim 3. ye başlayacağım, fiyatını bilmiyorum şuanki ama.
geçmişteki efsane olarak geçen mekan,kişilerin kalıntılarını arıyorsun cart curt diyebiliriz tomb raider için
bide bu oyunla başlama seriye tomb raider 2013 al önce

• Beğen
Alıntıyı görüntüle

Sizce Bunu Mu Alayim Yoksa İlk Attığımı Mı Son Çıkan Bu ?
Reboot sonrası en kötü oyun deniyor büyük ihtimal 3 oyun da çok benzer olduğundan ilk oyun yeterli hikaye olarak pek bir olay yok. Epic zamanında beleş vermişti şu anda da yaz indirimi var zamlanmadıysa orada baya ucuzdur.

Reboot sonrası en kötü oyun deniyor büyük ihtimal 3 oyun da çok benzer olduğundan ilk oyun yeterli hikaye olarak pek bir olay yok. Epic zamanında beleş vermişti şu anda da yaz indirimi var zamlanmadıysa orada baya ucuzdur
bi dk lan doğru epic de var ki bend eunututm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum 1 saattir 2013 öneriyoruz hala serinin 2. oyununu mu alayım 3. oyununu mu alayım diye soruyorsun,2013 öneriyorum.
kanka 2013 10 yıl geçmiş kötüdür diye mekanik grafik

• Beğen
evett

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,789
Üyeler
173,420
Son üye