oyun güzel de fiyatı önemli
2013 yakın zamanda bitirmiş biri olarak 2013 alman yeterli. ROTR çok karlı bölgede geçiyor ve combat olarak daha kısılmış ama grafikleri enfes. Son çıkanı oynamadım. 2013 taş gibi aksiyon, gelişme, maceraya sahip. Bazı şeyleri toplayıp hâlâ toplamamış görünme bugu olmasa %100'ledim.
geçmişteki efsane olarak geçen mekan,kişilerin kalıntılarını arıyorsun cart curt diyebiliriz tomb raider içinbu ss attığım nasıl olayı ne oyunun
2013 Tomb raider oynadım gerek hikaye olsun gerek combatı çok kötüydü. Benim gözümde overrated bir seri.2013 yakın zamanda bitirmiş biri olarak 2013 alman yeterli. ROTR çok karlı bölgede geçiyor ve combat olarak daha kısılmış ama grafikleri enfes. Son çıkanı oynamadım. 2013 taş gibi aksiyon, gelişme, maceraya sahip. Bazı şeyleri toplayıp hâlâ toplamamış görünme bugu olmasa %100'ledim.
Kesinlikle oynamalısın ilk 2 oyunu bitirdim 3. ye başlayacağım, fiyatını bilmiyorum şuanki ama.
Hikayesi evet pek iyi değil. Combatı da benim gibi her şeyi toplarsan baya zevkli oluyor. Her şey açıktı bende.2013 Tomb raider oynadım gerek hikaye olsun gerek combatı çok kötüydü. Benim gözümde overrated bir seri.
Kesinlikle oynamalısın ilk 2 oyunu bitirdim 3. ye başlayacağım, fiyatını bilmiyorum şuanki ama.
2013 Tomb raider oynadım gerek hikaye olsun gerek combatı çok kötüydü. Benim gözümde overrated bir seri.
geçmişteki efsane olarak geçen mekan,kişilerin kalıntılarını arıyorsun cart curt diyebiliriz tomb raider için
bide bu oyunla başlama seriye tomb raider 2013 al önce
2013 yakın zamanda bitirmiş biri olarak 2013 alman yeterli. ROTR çok karlı bölgede geçiyor ve combat olarak daha kısılmış ama grafikleri enfes. Son çıkanı oynamadım. 2013 taş gibi aksiyon, gelişme, maceraya sahip. Bazı şeyleri toplayıp hâlâ toplamamış görünme bugu olmasa %100'ledim.
Reboot sonrası en kötü oyun deniyor büyük ihtimal 3 oyun da çok benzer olduğundan ilk oyun yeterli hikaye olarak pek bir olay yok. Epic zamanında beleş vermişti şu anda da yaz indirimi var zamlanmadıysa orada baya ucuzdur.
dostum 1 saattir 2013 öneriyoruz hala serinin 2. oyununu mu alayım 3. oyununu mu alayım diye soruyorsun,2013 öneriyorum.
bi dk lan doğru epic de var ki bend eunututmReboot sonrası en kötü oyun deniyor büyük ihtimal 3 oyun da çok benzer olduğundan ilk oyun yeterli hikaye olarak pek bir olay yok. Epic zamanında beleş vermişti şu anda da yaz indirimi var zamlanmadıysa orada baya ucuzdur
kanka 2013 10 yıl geçmiş kötüdür diye mekanik grafikdostum 1 saattir 2013 öneriyoruz hala serinin 2. oyununu mu alayım 3. oyununu mu alayım diye soruyorsun,2013 öneriyorum.