Tomb Raider Alınır Mı ?

bi dk lan doğru epic de var ki bend eunututm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka 2013 10 yıl geçmiş kötüdür diye mekanik grafik
Reboot sonrası tüm oyunları vermişti hem de ek paketler dahil.

Çok iyi oyundur.

bi dk lan doğru epic de var ki bend eunututm

kanka 2013 10 yıl geçmiş kötüdür diye mekanik grafik
kötü değil, youtubetan gameplay izledim telltails twd gibi grafikleri sevmeyebilirsin :DDD

Bu oyunun ederi 9.99 Alınabilir fena değildi zamanında

kötü değil, youtubetan gameplay izledim telltails twd gibi grafikleri sevmeyebilirsin :DDD
tomb raider goty mi 2013 yoksa diğerleriimi epic de gördüm

Reboot sonrası tüm oyunları vermişti hem de ek paketler dahil.
hocam bu oyun 3 seri mi dediğin 3 oyunda var epic de 2013 serisini yüklüyom daha sonra diğerlerrini oynicam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
tomb raider goty mi 2013 yoksa diğerleriimi epic de gördüm

hocam bu oyun 3 seri mi dediğin 3 oyunda var epic de 2013 serisini yüklüyom daha sonra diğerlerrini oynicam
Evet 2013 yılında Reboot atıldı seriye. Düz Tomb Raider yazan ilk oyunu sonra çıkanlar da devamı. Lara Croft nasıl oluştu anlatıyor. Ben %100leyerek bitirdim. 2 yıl önce de bitirmiştim ama hiç böyle adayı keşfetmeden %60 falandı. Benim gibi %100 bitirsen ve bu 2. oyun olan Rise of the Tomb Raider nasıl diye videolara bakarsan oynamana gerek olmadığını veya zaman geçmesi gerektiğini anlarsın. Çünkü ben combatı baya sevmiştim ama ROTR'de combat baya azaltılmış daha çok keşfetmeye önem verilmiş.

Güzel oyun. Bence tek eksi yanı; bulmacalar bir yerden sonra sıkıcı olabiliyor.

Evet 2013 yılında Reboot atıldı seriye. Düz Tomb Raider yazan ilk oyunu sonra çıkanlar da devamı. Lara Croft nasıl oluştu anlatıyor. Ben %100leyerek bitirdim. 2 yıl önce de bitirmiştim ama hiç böyle adayı keşfetmeden %60 falandı. Benim gibi %100 bitirsen ve bu 2. oyun olan Rise of the Tomb Raider nasıl diye videolara bakarsan oynamana gerek olmadığını veya zaman geçmesi gerektiğini anlarsın. Çünkü ben combatı baya sevmiştim ama ROTR'de combat baya azaltılmış daha çok keşfetmeye önem verilmiş.
karlı deidğin dimi benim konuyu açtıgım oyun ve bunda rebaot olunca dlls felan geldi mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
karlı deidğin dimi benim konuyu açtıgım oyun ve bunda rebaot olunca dlls felan geldi mi ?
Hocam 2013 ve 2016'da DLSS yoktu. Reboot seriyi yeniden başlatma remastered veya remake değil.

Güzel oyun. Bence tek eksi yanı; bulmacalar bir yerden sonra sıkıcı olabiliyor.
ayy hiç sevmem Aga Uğraşma Şeyide Unchertad'ıda bu yüzden bıraktım arkadaş çok bulmaca vardı gereksiz

Hocam 2013 ve 2016'da DLSS yoktu. Reboot seriyi yeniden başlatma remastered veya remake değil.
hocam karşı olanda varmış bu arada yorum olarak okudum bekle atacam

ayy hiç sevmem Aga Uğraşma Şeyide Unchertad'ıda bu yüzden bıraktım arkadaş çok bulmaca vardı gereksiz

1690925499958.png

Alıntıyı görüntüle
Sonradan DLSS eklendiğini bilmiyordum. İlk oyunda da galiba SSAO açınca sistemleri çok zorluyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,836
Üyeler
189,165
Son üye
Essekavcisi
Geri