Silentac
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 77
- İsim
- Ali Cihan
Tomb Raider,şu anda çok konuşulmuyor.Çünkü,herkes önyargılı oyuna benim eskiden olduğum gibi.Oyunu ilk başta Playstation 3'te oynamıştım.Bi arkadaşım hediye etmişti.Oyun 1 yıl kadar durdu.Bir ara bi girip bakayım dedim.Oyunun başkarakteri kadın olduğu içinde biraz önyargı var tabi... Oyun başlayınca yanıldığımı hemen anladım.Oyun başlangıcında bir animasyon var ve neler olup bittiğini yan karakterleri güzel bir şekilde tanıtıyor.Oyun başlayınca içimde bir ürperti oluştu -tabi o zamanlar daha küçüktüm- ve atmosfere hemen ısındım.Bakın arkadaşlar,evet oyunda mantık hataları var kaplamalar filan da biraz garip ama oyun gerçekten film tadında.Yani oynama süresi çok fazla ölmez iseniz 8 saat kadar ve bu 8 saatin bir dakikasında bile sıkılmadım.Oyun her an yeni bir şeyler öğretiyor,silahlar,skinler,aletler vs. ve bu gösterdiği şeylere hemen alışıyorsunuz.Kullandığınız silahlara değer veriyorsunuz.Hikayesi ise ayrı bir mesele,hikayesi klasik gibi gelebilir yani illaki bir romanda veya filmde gördüğünüz adada hayatta kalma olayına giriyor olabilir ancak içinde ekstra bir hikayesi var ve bu hikaye boş bir hikaye değil.Zaten hikayesi boş olsa çıkmazdı filmi.Grafikleri özellikle çıktığı yıla göre düşünürsek bayağı başarılı.Vuruş hissi mükemmel.Zaten oyunda ilerledikçe yeni silahlar kazanıyorsunuz ve onları sürekli geliştirmek eğlenceli bana göre.Yeni özellikler eklemek... Sonuç olarak arkadaşlar Tomb Raider,emek verilmiş ama hakettiği değeri görmemiş bir oyun.Lara Croft <3