Topalama sistemim nasil olmus?

ErEnyldrm

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
15500
merhaba arkadaslar bu gun topladigim pc nin parcalarini siparis vericegim son kez sormak istedim sizlere olmusmu diye assagiya parcalarin yazili oldugu tabloyu atarim sadece ekran karti ikinci el onun disi sifir(ekran kartinin fiyatinda pg ve kargo dahil) isteyen olursa kartin furmark testinide atarim adam videoda atti oyun oynarken ayni anda kasayi gosterdi,arti masraf olarak bi termal macun alicagim bide kasada egzos fan yok onu alicam, iste boyle bi kontrol edin siz
1000019006.webp

merhaba arkadaslar bu gun topladigim pc nin parcalarini siparis vericegim son kez sormak istedim sizlere olmusmu diye assagiya parcalarin yazili oldugu tabloyu atarim sadece ekran karti ikinci el onun disi sifir(ekran kartinin fiyatinda pg ve kargo dahil) isteyen olursa kartin furmark testinide atarim adam videoda atti oyun oynarken ayni anda kasayi gosterdi,arti masraf olarak bi termal macun alicagim bide kasada egzos fan yok onu alicam, iste boyle bi kontrol edin siz Alıntıyı görüntüle
Çöpppp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba arkadaslar bu gun topladigim pc nin parcalarini siparis vericegim son kez sormak istedim sizlere olmusmu diye assagiya parcalarin yazili oldugu tabloyu atarim sadece ekran karti ikinci el onun disi sifir(ekran kartinin fiyatinda pg ve kargo dahil) isteyen olursa kartin furmark testinide atarim adam videoda atti oyun oynarken ayni anda kasayi gosterdi,arti masraf olarak bi termal macun alicagim bide kasada egzos fan yok onu alicam, iste boyle bi kontrol edin siz Alıntıyı görüntüle
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-13100f-rx-7600-h610m-480gb-m-2-ssd-16-gb-ddr4-ram.html Bunu alın

İşlemciyi ikinci elde daha ucuz bulabilirsiniz ekran kartınıda aynı şekilde rx 6600 yaparsanız daha iyi olur

Vade farksız 3 taksit vb. ile ikna etmeye çalış.
yok ikna olmuyo siz soyleyin 15500 e Alınır mı? bu abi yoksa baska bakiyim ama kafama cok yatti zaten cokta sistem gerektirmeyen oyunlar oyniyorum benim yaptigim iyi gibi ya yinede bi soyleyin icim rahat etsin

R5 5600 3000tl
B450m k asrock 1900tl (gaming gecesi)
2x8gb ram 800tl
Micron veya mld m300 512gb 1000tl
Dark Freezer 123x 600tl
Enermax 700w psu 1.800tl
Rx 6700 3060ti veya 6700xt 7000tl 8000tl gibi bulursun
16.100tl veya 17.100tl eder bu sekilde

2. el den ryzen 5600 lü sistem toplarsın paran nakit ise daha iti bir şey düşer bu paraya

yok ikna olmuyo siz soyleyin 15500 e Alınır mı? bu abi yoksa baska bakiyim ama kafama cok yatti zaten cokta sistem gerektirmeyen oyunlar oyniyorum benim yaptigim iyi gibi ya yinede bi soyleyin icim rahat etsin

Kanka ayıp etmişsin direk office pc önerseydin böyle olmamiş rx 580 nedir 16k bütçeye 15k birde fiyati bilmiyorsanız yorum yapmayîn daha geçen i3 13100f 7600 0 sistem 19k verildi zaten 🤣

İşlemciyi ikinci elde daha ucuz bulabilirsiniz ekran kartınıda aynı şekilde rx 6600 yaparsanız daha iyi olur
buyuk ihtimal bunu yapicagim diger parcalari ellemeden islemci ikinci el ekran kartida rx 6600 olcak biraz bakiyim bakiyim

Geri