❌İndirim Bitti! TopG Vox Dynamic Bluetooth Kulaklık + Çanta 900 TL ! (3 Taksit)

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,168
Hİ-Fİ ses desteği var , Anc mevcut (32 dB) , transparan modu bulumakta.
Yanında çantası ile geliyor , incelemesini izlemiştim bence bu fiyata okey gibi , 900 TL ye nasıl kulaküstü kulaklıklar kaldı bilmiyorum valla :D
Ped tasarımı güzel kulağı kavrar, JBL gibi kulakta yara yapacakmış gibi durmuyor bence.
Q10i yi adaptörle pc de kullanıyorum hikayeli oyun oynadığım zaman , konfor açısından güzel oluyor bu kulaklıklar kablo derdi yok.

Link 👉 https://www.incehesap.com/topg-vox-...nta-hediyeli-bluetooth-kulaklik-fiyati-75005/

500mah batarya düşük değil mi?

bir de mikrofonu nasıldır acaba? ucuz kulaklıklarda mikrofon çok kötü oluyor genelde, karşı taraf ses duymuyor.

çift cihaz desteği veya aux kablo ile kablolu kullanım mevcut mu acaba

Edit : Çift cihaz desteği var sanırım ama kablosuz kullanım yok gibi duruyor QCY H3 Pro ANC daha iyi bir seçenek gibi duruyor yada Havit H630BT indirimi beklenebilir

Son düzenleme:
epeyde çoklu bağlantı yok diyor. incelemede de kablolu kullanım yok dedi.
kablolu kullanım yok diyor videoda

2 cihaz telefon diyor ama hem pc hem tel aynı anda anlamınamı geliyor anlamadım
1751054247973.webp

çift cihaz desteği veya aux kablo ile kablolu kullanım mevcut mu acaba

Edit : Çift cihaz desteği var sanırım ama kablosuz kullanım yok gibi duruyor QCY H3 Pro ANC daha iyi bir seçenek gibi duruyor yada Havit H630BT indirimi beklenebilir
sadece type c var hocam oda sadece şarj etmek için. Çift cihaz desteği konusunda bilgim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500mah batarya düşük değil mi?

bir de mikrofonu nasıldır acaba? ucuz kulaklıklarda mikrofon çok kötü oluyor genelde, karşı taraf ses duymuyor.
Batarya olarak yeterli hocam, 50 saat dinleme süresi var , ANC açıkken 35 saat. 10 Dakikalık sarjla 300 dakika kullanılabiliyor. Mikrofondan pek bir şey beklemeyin.

Hİ-Fİ ses desteği var , Anc mevcut (32 dB) , transparan modu bulumakta.
Yanında çantası ile geliyor , incelemesini izlemiştim bence bu fiyata okey gibi , 900 TL ye nasıl kulaküstü kulaklıklar kaldı bilmiyorum valla :D
Ped tasarımı güzel kulağı kavrar, JBL gibi kulakta yara yapacakmış gibi durmuyor bence.
Q10i yi adaptörle pc de kullanıyorum hikayeli oyun oynadığım zaman , konfor açısından güzel oluyor bu kulaklıklar kablo derdi yok.

Link 👉 https://www.incehesap.com/topg-vox-...nta-hediyeli-bluetooth-kulaklik-fiyati-75005/
Yapma ya xjdjdj alaşım geldi ama kulaklık doldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi fiyat alınır Alicak arkadaslara diyim havit (kalitesiz plastik) bunlara vericeginize konudaki ürünü alin

bilgisayarda kablolu kullanabılıyor muyuz

Geri