Eyw hocam bekliyorumkötü olmuş baya bi sistemlere bakıyım öneriyim sana
Hocam sadece incehesaptan topladım size gösterebilmek için eğer sorun olmasaydı farklı farklı yerlerden toplayacaktım 4 k falan bütcePsu kötü, ekran kartı pahalı. Toplam kaç TL? Bütçe nedir?
Yani hocam fiyat olarak daha uyguna bulursam sistem iyi mi diyorsunuz ?Ekran kartı ve işlemci pahalı. Anakartta pahalı. B450m s2h işini görür. İşlemci ise daha ucuza sıfır r5 3600 bulabilirsin. Ekran kartı olarak 1650s bulursan çok iyi olur.
4k felan bütçe diyorsunuz ama topladığınız sistem 6k yı geçiyor?Eyw hocam bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sadece incehesaptan topladım size gösterebilmek için eğer sorun olmasaydı farklı farklı yerlerden toplayacaktım 4 k falan bütce
Yani hocam fiyat olarak daha uyguna bulursam sistem iyi mi diyorsunuz ?
Bana göre 1050ti en en fazla 2000tl eder. İşlemci ise en fazla 1500 edebilir zaten 3600 1700-1800 e bulunuyor. Anakart ise b450m s2h iyidir 500 tl.Eyw hocam bekliyorum
Hocam sadece incehesaptan topladım size gösterebilmek için eğer sorun olmasaydı farklı farklı yerlerden toplayacaktım 4 k falan bütce
Yani hocam fiyat olarak daha uyguna bulursam sistem iyi mi diyorsunuz ?
Biliyorum hocam ama daha uyguna bulabilirim parcaları sadece sistemin uyumlu olup olmadığını öğrenmek istedim4k felan bütçe diyorsunuz ama topladığınız sistem 6k yı geçiyor?
Eyw hocam sağolunİkinci el düşünürseniz belki GTX1650'li bir sistem toplanabilir 4K'ya.
Attığınız parçaların aslında bazıları kalitesiz, bazıları ise gereksiz pahalı olduğu için kötü diyebiliriz.
Size buradaki arkadaşlar iyi harika süpersonik bir sistem toplarlar.(Bütçe dahilinde.)
Sağolun hocam5 k ya falan 1650 li sistemler geliyor fırsatları kovalamalısın bence çok saçma olmuş rahat toplama pc yapılacak bir dönemde değiliz