Neler Yeni

Topladığım sistem için sorularım var?

Oyun için iyi midir??

• İyidir.

Oylar: 4 80.0%
  • Değildir.

Oylar: 1 20.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Saol 250 gibi bütçe düşürdüm saol
Ayn ne gerek var fazla vermeye kötü diyorlar ama adamlar bu işi yeni yapmıyor ki sorun olursa iade edersin kaldı ki bugüne kadar çoğu sistemde kullanıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Tosun
13.500 e monitör dahil mi ? Değilse biraz tuzlu olmuş bence
Hocam neden tuzlu olsun hazır sistemleri bunun ki gibi özelleştirincede 14000 falan oluo ben nzxt kasaları sevdiğim için aldım o paraya değer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayn ne gerek var fazla vermeye kötü diyorlar ama adamlar bu işi yeni yapmıyor ki sorun olursa iade edersin kaldı ki bugüne kadar çoğu sistemde kullanıldı
Bencede haklısın saolasın hocam ben bişi sorucam şimdi aldığım sistem valorant cs gta gibi oyunlarda kaç fps verir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam neden tuzlu olsun hazır sistemleri bunun ki gibi özelleştirincede 14000 falan oluo ben nzxt kasaları sevdiğim için aldım o paraya değer

Bencede haklısın saolasın hocam ben bişi sorucam şimdi aldığım sistem valorant cs gta gibi oyunlarda kaç fps verir

Knka o oyunlar için yüksek fps alırsın ama bana kalırsa ikinci el rtx 3060 alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Tosun
Knka o oyunlar için yüksek fps alırsın ama bana kalırsa ikinci el rtx 3060 alırdım
Hocam 2. El sıkıntı gibi hissediyorum oysaki telefonum falan çoğu şeyim 2. El ama pc ye geldimi güvenemiyorum bide testler fln gerekir sıkıntı çıkar sıfır al geç dedim

abcdefg1234

80+ Silver
Benim için bir sistemin F/P olması daha önemli. Siz görünüşe önem veriyorsanız bir şey diyemem. NZXT kasalar görünüş olarak çok hoş cidden

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Tosun
Hocam mesela valorant cs gta ortalaması orta ayarlarda

Benim için bir sistemin F/P olması daha önemli. Siz görünüşe önem veriyorsanız bir şey diyemem. NZXT kasalar görünüş olarak çok hoş cidden
Hocam bende fp severim ama işte zevk paradan daha önemli ya piyasada nzxt li fp ürünleri olmadığından yada bir iki yerde var özelleştirme seçeneklerinde ama seçince 14000 e çıkıo

Hocam mesela valorant cs gta ortalaması orta ayarlarda

Hocam bende fp severim ama işte zevk paradan daha önemli ya piyasada nzxt li fp ürünleri olmadığından yada bir iki yerde var özelleştirme seçeneklerinde ama seçince 14000 e çıkıo
Ama benim ki 13365 tl ye denk geliyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam 2. El sıkıntı gibi hissediyorum oysaki telefonum falan çoğu şeyim 2. El ama pc ye geldimi güvenemiyorum bide testler fln gerekir sıkıntı çıkar sıfır al geç dedim
RX 6600 alabilirsin o zaman knka hayırlısı olsun

Hanaz

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Tosun
Top Bottom