Topladığım Sistem Nasıl?

cuma gecesini bekle daha güzel bir 9070xt almanı tavsiye ederim onun haricinde psu nasıl bilmiyorum kalitesini. sanki bi tık daha iyi bir psu olabilir...

cuma gecesini bekle daha güzel bir 9070xt almanı tavsiye ederim onun haricinde psu nasıl bilmiyorum kalitesini. sanki bi tık daha iyi bir psu olabilir...
psu kaliteli ya onda sıkıntı yok ama daha iyi kart alması mantıklı

14 fazlı z790 hocam bence sıkıntı olmaz.
b650m-r 9700x daha sorunlu
sıkıntı olması açısından değil ben o işlemciye o kadar anakart almazdım. itopya'da falan gigabyte d3hp indirimde 4250 gibi bir şeydi. z serisine çıkmaya gerek görmüyorum

sıkıntı olması açısından değil ben o işlemciye o kadar anakart almazdım. itopya'da falan gigabyte d3hp indirimde 4250 gibi bir şeydi. z serisine çıkmaya gerek görmüyorum
hocam 14600kf bayağı güç çekiyor ve soğutması da oldukça zor.Bi de atx anakart almak istiyorum görüntü için.Öyle öyle derken z790-dye kaydım çok da pahalı değildi

SSD yi Exceria Pro al 2700TL bandına düşüyor genelde, o SSD sisteme düşük kalmış.

Bu arada 6000MHz CL30 RAM önerisi daha çok AMD sistemler için iyi, intelde ne kadar MHz yüksekse o kadar iyi. Şunlara falan bakabilirsin.
teşekkürler hocam dikkate alacağım.
Ama zaten bu ramlerin çipleri hynix diye biliyorum yani oc ile rahatlıkla 7000mhz üstüne gelebiliyorlar diye duydum

teşekkürler hocam dikkate alacağım.
Ama zaten bu ramlerin çipleri hynix diye biliyorum yani oc ile rahatlıkla 7000mhz üstüne gelebiliyorlar diye duydum
OC yapabilirim dersen sorun yok çipi iyi her RAMi kullanabilirsin, çoğunluk ben uğraşamam fabrikadan nasıl çıkıyorsa öyle devam diyor. SSD değiştir sadece.

Geri