5500xt 8gb olan olsaymiş iyiymiş birde ramı ilerde 16 ya tamamlaRyzen 3 3100
Asus dual rx 5500 xt 4 gb
Gıgabyte b450m s2h
Corsair 3200 mhz 8 gb ram
Apacer 240 gb ssd (550-520)
Fsp 550 watt 80+
Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım umarım üzmez bu sistem beni
Kasayı da 4 fanlı mesh bir kasa almayı düşünüyorumHocam kasayıda yazarsanız bir şey söyleyebilirim.
Önümüzdeki dört yıl için bir sorun oluşturur mu bu ?5500xt 8gb olan olsaymiş iyiymiş birde ramı ilerde 16 ya tamamla
Beklentinize göre değişir bazi oyunlar 10gb ram kullanabiliyor mesela hem 16 ya tamamladiğinizda performans artişi olurKasayı da 4 fanlı mesh bir kasa almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önümüzdeki dört yıl için bir sorun oluşturur mu bu ?
Başlangıç için 8 taktım ilerde 16 ya geçicem zaten onun dışında herhangi bir problem yaşar mıyım genel olarak bütün oyunları üzmeden oynatır mı?Beklentinize göre değişir bazi oyunlar 10gb ram kullanabiliyor mesela hem 16 ya tamamladiğinizda performans artişi olur
Oynatır ama dediğim gibi ekran kartini 8gb vram olani seç imkan varsaBaşlangıç için 8 taktım ilerde 16 ya geçicem zaten onun dışında herhangi bir problem yaşar mıyım genel olarak bütün oyunları üzmeden oynatır mı?
İnternette fps testlerine baktım sadece 5-10 fps fark ediyor en fazla sizce daha mı fazla etki eder ?rx5500 8gb yapabilirsen ekran kartını gayet belirgin bi fps artışı görebilirsin kasayı olabildiğince mesh alırsın bide 16 gb ram yap ilerde sıkıntı yok gibi duruyo
Ohooo.Şu anda bile olur.Kasayı da 4 fanlı mesh bir kasa almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önümüzdeki dört yıl için bir sorun oluşturur mu bu ?
Ne gibi bir sorun olur hocam ?Ohooo.Şu anda bile olur.
youtubeden sistemin oyun performansına bakabilirsin aynı sistem olmaz illaki ama bi fikir sahibi olabilirsin enazındanİnternette fps testlerine baktım sadece 5-10 fps fark ediyor en fazla sizce daha mı fazla etki eder ?