Neler Yeni

Topladığım sistemi beraber değerlendirelim!

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
Dostlar selamlar bugün size yılbaşı yaklaşmadan önce uygun fiyata toplamaya çalıştığım sistemimi anlatıcam parça konusunda veya farklı bir konuda tüm fikir ve görüşlerinize açığım ama öncelikle baştan şunu belirteyim RAM slotu 2 olan anakartları tercih etmiyorum etmeme sebebim tamamen dual channel performansı ile alakalı. Sistem sıfır ikinci el karışık toplamaya çalışıyorum daha henüz "kasa" hariç hiç bir parçayı sipariş etmedim elimden geldiğince bütçemi aşmadan fiyat performans kasa toplamaya çalışıyorum, Vereceğiniz tüm fikir görüş ve öneriler benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim.

Not: Kasa hariç hiç bir parçayı daha satın almadım.

Anakart: - (Düzgün olarak ne ikinci el ne de sıfır anakart bulamadım bütçem 1500 - 2000 ₺ önerilere açığım)

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Tray - (İkinci el garantili faturalı buldum satıcı tray işlemci olduğunu belirtmiş 2950 ₺)

Ekran Kartı: XFX 210 RX 6600 8 GB - (İkinci el kutulu faturalı garantili miningsiz buldum 3850 ₺)

RAM: Corsair Vengeance 8x2 16 GB 3200 MHz - (Sıfır olarak akakçe üzerinden buldum 968 ₺)

M.2 SSD: Samsung 980 Pro 500 GB - (İkinci el buldum 2 haftalık kutulu faturalı garantili 1000 ₺)

Soğutucu: ID-Cooling SE-224-XT Black - (Sıfır olarak akakçe üzerinden buldum daha önce kullanmıştım soğutma açısından harika bir soğutucu ve fiyat performans bir ürün 928 ₺)

Kasa: Phatenks Eclipse P400 Beyaz - (İkinci el buldum çok uygun fiyatlı ve temiz bakılmış kasaydı satan arkadaş extra olarak NZXT 120 mm 2 adet fan da verdi kasanın garantisi yeni bitmiş fakat kutusu faturası mevcut 1000 ₺)

PSU: - (Daha henüz karar veremedim PSU'ya fiyat performans olarak sıfır ve ikinci el araştırması yaptım fakat ikinci el almaktan çekiniyorum sıfır olarak sadece bulabildiğim tek PSU Corsair 550W CX550F +80 Bronze oda 1074 ₺)

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak
Dostum beyaz kasa yapmak istiyorsun galiba buna uygun anakart ve ram tavsiyesi yapabiliriim

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum beyaz kasa yapmak istiyorsun galiba buna uygun anakart ve ram tavsiyesi yapabiliriim
Yok hayır şans eseri denk geldi uygun fiyatlı idi aldım ama yinede öneri yapabilirsin.

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak

Beyaz kasada iyi duruyor ve performansını beğeniyorum. Güncel olarak kullanıyorum fakat kullandığım ramin fiyatı çok yükselmiş :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Ekler

• IMG_20221107_204604.jpg
    IMG_20221107_204604.jpg
    2.1 MB · Hit: 65

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Beyaz kasada iyi duruyor ve performansını beğeniyorum. Güncel olarak kullanıyorum fakat kullandığım ramin fiyatı çok yükselmiş :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Anakart olarak bütçemi belirttim dostum aşıyor maalesef..

Top Bottom