Beyaz kablo hastaligi var bende o sebeptenAnakarttan ben anlamam daha iyisini önerebilir arkadaşlar. Anakart bana biraz yetersiz geldi. Psu neden o kadar pahalı? 7k fazla değil mi aga
Ben cevaplayacak olursam 990 pro şahane bir ssd bana göreSsd ler eski sistemden kaldi yeni olarak 990 pro yu aldim diğerlerini de atmaya kiyamadim sizce degismeme gereken bir şey yada oneriniz varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyaz kablo hastaligi var bende o sebepten
Peki degistirmem gereken sizce bir parca varmi almadiklarimdanBen cevaplayacak olursam 990 pro şahane bir ssd bana göre
Yok aga bence güzel, baştan aşağı kalite akıyor. Benim de sana bir sorum olacak. Klavyeden memnun musun? Aula f75 iyi mi? sence? Tus hissiyatı nasıl meselaPeki degistirmem gereken sizce bir parca varmi almadiklarimdan
Sisteme kaç k bütçe ayırdın kanka 5.6k ya Enermax 1200w varken 850W psu ya o kadar para verilmezDostlar Selam Asagida Topluyor Olduğum Pc Nin Fotosunu Attim Yaninda Fiyat Yazili Olanlar Hali Hazirda Almis Olduklarim Almadigim Bilesenlerden Degismemi Onerdiginiz Bir Parca Varmi?
O psu yu biliyorum ama hem msi mag olmasi icin hemde icime sinmedigi icin onu tercih etmedimSisteme kaç k bütçe ayırdın kanka 5.6k ya Enermax 1200w varken 850W psu ya o kadar para verilmez
Full japon kapasitörler. (Rubycon, Nippon Chemi-Con, Nichicon)O psu yu biliyorum ama hem msi mag olmasi icin hemde icime sinmedigi icin onu tercih etmedim
Peki degistireyim peki sivi sogutucu sizce nasil?İçinize sinmeme sebebi nedir
Full japon kapasitörler. (Rubycon, Nippon Chemi-Con, Nichicon)
- 6 kutup motorlu ve çift rulmanlı 120mm enermax marka fan.
- Yük testlerinde, segment ortalamasında ve oldukça başarılı sonuçlar veriyor.
- %20 yüke kadar fan açmıyor (bu özellik kapatılamıyor) ama tam yüke yaklaştıkça sesli hale geliyor. (Fan profili agresif ayarlanmış)
- İçeride toz birikmesini önlemek için ilk açılışta bir süre fanını ters yönde çalıştırıp sonra normale dönüyor. (Dust-Free Rotation)
- Kapasiteye göre oldukça kompakt yapıda.
- Enermax D.F serisinin eski modellerinde CWT ile çalışırken, ATX 3.0 destekli yeni D.F serisinde SANR ile çalışıyor. Üst segment ürünlerde çok fazla görülmeyen çinli bir üretici olsa da, platform incelemelerde ortalamanın çok üzerinde sonuçlar veriyor. Yeni bir platform olduğu için daha detaylı incelemeler sonrasında puanı yükselme ihtimali var.
attığınız ürünün segenti b plus ile a arasında ama tam bir netlik yok b den düzgün
Beyaz görsellik olsun felan diyorsanız bunu beyaz kablo alıpta yapabilirsiniz boşuna 850W psu ya aynı segment olan iki ürüne msi diye fazla vermeyin ikisinide aynı markalar üretiyor cwt sanr