Evo912
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 53
- İsim
- kerem can sert
Arkadaşlar 1 ay önce pc topladım sistem bileşenlerim kısaca şu şekilde:
Anakart: Asus tuf gaming x570 wifi
Kasa:Corsair Spec Omega Mid T Siyah/Kırmızı(toplam 6 fan var)
İşlemci: Ryzen 7 3800x( stok soğutucu ile kullanıyorum)
Ram: Corsair Vengaence 3000 mhz cl16 2x8
Ekran kartı: Asus rog strix 5700xt
Monitör: 31.5 MSI OPTIX AG32CQ WQHD 144HZ 1MS
ekran kartım yük bindiğinde 90 derece de çalışıyor işlemci genel olarak 75-80 derece arasında gidip geliyor ancak bu 2 parçanın incelemelerinde mevcut durumda aldığım sıcaklık değelerinden daha düşük değeler sahip duruma göre 15-20 derece gibi ancak benim sistem tabiri caiz ise yanıyor uzun süre yüksek ısıda oyun oynadığım zaman ufak takılmalara maruz kalıyorum (sadece yüksek sıcaklıkta) ne yapsam ısı değerlerini düşüremiyorum bu ısı değerlerinde çalışması normal mi ? ne yapılabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Anakart: Asus tuf gaming x570 wifi
Kasa:Corsair Spec Omega Mid T Siyah/Kırmızı(toplam 6 fan var)
İşlemci: Ryzen 7 3800x( stok soğutucu ile kullanıyorum)
Ram: Corsair Vengaence 3000 mhz cl16 2x8
Ekran kartı: Asus rog strix 5700xt
Monitör: 31.5 MSI OPTIX AG32CQ WQHD 144HZ 1MS
ekran kartım yük bindiğinde 90 derece de çalışıyor işlemci genel olarak 75-80 derece arasında gidip geliyor ancak bu 2 parçanın incelemelerinde mevcut durumda aldığım sıcaklık değelerinden daha düşük değeler sahip duruma göre 15-20 derece gibi ancak benim sistem tabiri caiz ise yanıyor uzun süre yüksek ısıda oyun oynadığım zaman ufak takılmalara maruz kalıyorum (sadece yüksek sıcaklıkta) ne yapsam ısı değerlerini düşüremiyorum bu ısı değerlerinde çalışması normal mi ? ne yapılabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim.