Çözüldü✓ Toplama bilgisayar önerisi

Reaksiyon skoru
57
Bütçe
145000
Selamün Aleyküm arkadaşlar yeğenlere 2 adet bilgisayar alacağız am5 sistem olsun istiyoruz ssd 1 tb altı olmasın ram 16 ve üstü ekran kartı amd nvidia fark etmez 2 kasa ve 2 monitör alınacak monitörler şimdilik 1080p olabilir ilerleyen zamanlarda yeni monitör alıp 1080p leri 2. monitör olarak kullanabilirler gaming gecesinden alınabilecek bir şey yada başka yerden de iyi bir sistem denk gelirse alacağız oynadıkları oyunlar valo cs2 rdr2 online lol rust bu tarz oyunlar oynuyorlar bütçe 145 bin TL kart ile 9 ve üstü taksit ile alınacak

GameGarajdan hazır sistem aldım tam bir sene önce. Ben çok memnunum sorunsuz bir alışverişti. Taksit imkanı da cabası. Bir bakın derim. Tabi daha iyi fikirler veren arkadaşlar olucaktır.

GameGarajdan hazır sistem aldım tam bir sene önce. Ben çok memnunum sorunsuz bir alışverişti. Taksit imkanı da cabası. Bir bakın derim. Tabi daha iyi fikirler veren arkadaşlar olucaktır.

Sistem iyi olduğu sürece oradan da alırız yeter ki bütçemiz ile alabileceğimiz en iyi sistemi alalım

Renk doğruluğu açısından IPS panel tercih edilmesini öneririm. Bu monitörün panel kalitesinden çok fazla bir beklentiye girilmemeli. Rekabetçi oyunlar için bu fiyat bandında iş görebilecek bir seçenek olabilir; ancak ciddi bir indirim yakalanmadıkça MSI, ASUS, LG, ViewSonic, AOC ve Dell gibi bilindik markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Renk doğruluğu açısından IPS panel tercih edilmesini öneririm. Bu monitörün panel kalitesinden çok fazla bir beklentiye girilmemeli. Rekabetçi oyunlar için bu fiyat bandında iş görebilecek bir seçenek olabilir; ancak ciddi bir indirim yakalanmadıkça MSI, ASUS, LG, ViewSonic, AOC ve Dell gibi bilindik markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

2 adet kasa ve monitör alacağız bu akşam gaming gecesine bakıyoruz sadece şu anda sizin de kasa ve monitör olarak öneriniz var mı bütçe 145k 2 si için k.k 9+ taksit ile alınacak

Geri